2777
2789

من هنوز ۲۰ سیکلمه و میدونم زوده

آمپولم نزدم چون ۱۳ سیکلمم آزاد شده بوده

گرفتگی دارم

تاپیکای قبلیم گفتم

کسی تجربه بیبی مثبت زودتر داشته؟؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با لتروزول باردار شدم ی ماه اول مصرفم بود و همون ماه دوتا فولی ۱۳ و دوتا ۲۳ داشتم ک ۲قل باردار شدم ولی قلب یکیش فقط میزد الان پسرمو باردارم ۲۰هفتمه بعد از دو سال انتظار

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

گوشیم داره خاموش میشه

در خواست میدم تایید کن تا بعدا برم تاپیکاتو بخونم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
یه علایم دیگم که از دیشب شروع شده زیر رحمم ببخشید واژنم تیر میکشه پامیشم میشینم درد میکمخ

علائمی ک من داشتم دردتخمدان و رحم داشتم از موقعی ک اقدام کردیم تا اوایل هفته های بارداریم 

ی روز بعد موعد بی بی چکم مثبت شد از بتام هم 220بود وقتی ی چیز سنگین بلند میکردم شکمم سفت میشد درد میگرفت دو سه باری گیج شدم بی حال و کسل بودم 

البته اینا مال وقتی بود ک نمیدونستم باردارم ولی دلم روشن بود شوهرمم ویتامین ای و زینک مصرف میکرد برا تقویتش و عزق کاسنی و عسلو سیاهدونه مبخوردیم خودمم تو خونه شکممو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم و با بادکش سرد روشکمم میکشیدم روزی ربع تا نیم ساعت

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
علایمتون چی بود قبل اینکه بفهمید آمپولم زدید؟؟؟

نه آمپول نزدم خودم تعجب کردم چرا بهم امپول نداد بزنم و گفتم شاید نگیره ولی خداروشکر گرفت شایدم چون اندازه فولی هام خوب بود نیاز ب امپول نداشتم و خود ب خود ازاد میشدن 

دکتر گف از شب ۱۲ سیکل تا ۲۰ سیکل یک شب در میان اقدام کن ولی من از ۹ سیکل تا ۱۷ سیکل هر شب اقدام داشتم یادمه رمضان بود شوهرم و من روضه میگرفتسم چقد بی انرژی بودیم و شرایطم یجوری بود با شوهرم بحث کرده بودم و استرس داشتم اما خدارو هزار مرتبه شکر ک گرفت و باردار شدم اصلا باورم نمیشد 

ایشالا اگ شما هم نین ی میخاید خدا بهتون بده

علائمی ک من داشتم دردتخمدان و رحم داشتم از موقعی ک اقدام کردیم تا اوایل هفته های بارداریم  ی ر ...

چقدر خووووب تبریک میگم

من تخمدان چپم فقط فولی داشت کلا همونجا درد و تیر کشیددددن دارم زیر دلم یجوری سفت شده نبض داره

مام همه ویتامینایی که لازمه دکتر داده میخوریم

اینماه شانسمو با لترازول امتحان کردم عجیب شده زیر دلم

سینه درد هم داشتید؟؟