چقدر خووووب تبریک میگم من تخمدان چپم فقط فولی داشت کلا همونجا درد و تیر کشیددددن دارم زیر دلم یجوری ...
اها اره یادم رفت بگم سینه درد دارم تا وقتی ک اوایل بارداریم بود
البته من زیاد رو سینه درد تمرکز نداشتم چون همیشه نزدیک پریودیم سینه دردم شروع میشه
شما از موعد رد کردی یا نه ؟چند سیکلت هستی ؟چن وقت اقدامی؟همسرت مشکل اسپرم نداره؟
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
ایشالا خداکنه منم روزای ۶ ۸ ۱۰ ۱۳ ۱۶ ۱۹ رابطه داشتم سونو ۱۳ رفتم که گفت دیشب آزاد شده حتما سریع اق ...
من سیکلم منظم شده بود چون پروژسترون میخوردم ۲۶ روزه بود
من ۲۷ سیکلم بی بی چک زدم هاله زد فهمیدم باردارم
پشت سر هم هر روز بی بی چک میزدم هی پررنگتر میشد تا ک ۳۰ سیکلم آز دادم
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اها اره یادم رفت بگم سینه درد دارم تا وقتی ک اوایل بارداریم بود البته من زیاد رو سینه درد تمر ...
فعلا از نداده همسرم
چون دکتر اینماه تازه متوجه شد من فولیکول داشتم زیر ۲۰ بود البته دو سه ماهی که میرم اما آزاد نشده با این قرص متوجه شد آزاد شده و نشون داد داخل مانتیتور سونو بهم
خداکنه منم این لحظه رو اینماه دیگه ببینم زیر دلم فشارهههه مخصوصا ببخشید دستشویی داشته باشم زیر دلم ...
دلت روشن باشه ایشالا مامان شدی و انتظارت تموم شده
مبارکه عزیزم علایمتون میفرمایید و اینکه بیبی کی مثبت شده آمپولم زدید یا فقط قرص؟؟ چند دوره مصرف د ...
علائم مثل پریودی درد زیر دل و تیرکشیدن تخمدان. ۴ روز مونده ب موعدم بی بی چک مثبت شد . تنبلی تخمدان دارم دو تا بچه هامم با لترازول بود همون ماه ک قرص خوردم آمپول نزدم عکس رنگی انداختم و باردار شدم
گرفتگی و چسبندگی و... عکس رنگی خیلی خوبه خیلیا همون ماه باردار شدن با عکس. سونو رفتی ببینی فولیکول چ ...
مرسی از توضیحت عزیزم
من ۱ خرداد سونو دادم یک فولیکول ۱۹ میلی داشتم از اون موقع ب بعد قرص لتروزول و متفورمین مصرف کردم لتروزول واسه دو ماه بود ک تموم شده ولی متفورمین ۱۰۰ دونه نوشت ک فعلا ۴۰ دونشو خوردم الانم دو روز پریودم عقب افتاده ولی زیر دلم درد میکنه و همش حس میکنم میخوام پریود شم و ببخشید انگار شورتم خیس میشه هی میرم دسشویی چک میکنم ولی پریود نیس