2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت داشتید با قرص لترازول؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 44 پست
چند دوره لتروزول مصرف کردی ؟؟

اولین دورست 

اما واقعا هیچوقت اینجوری نبودم این شیش ماهه

زیر دلم گرفته قششششنگ تیر میکشه

دراز میکشم آروم میشه راه میرم شروع میشه

تخمدان چپم گرفتگی داره

معده درد که چند وقته دارم

لگنمم درد میکنه 

مرسی از توضیحت عزیزم  من ۱ خرداد سونو دادم یک فولیکول ۱۹ میلی داشتم از اون موقع ب بعد قرص لترو ...

من اصلا علایم پریودی ندارم 

واقعا 

گرفته عضلات زیر دلم رحمم و چپم

تیر میکشه نمیتونم شیکممو جمع و منغبض کنم اصلا

عطسه سرفه درد میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین دورست  اما واقعا هیچوقت اینجوری نبودم این شیش ماهه زیر دلم گرفته قششششنگ تیر میکشه درا ...

ان شالله ک با اولین دورت باردار میشی و خیالت راحت میشه 

ممکنه هم بخاطر قرص باشه ک این علائمو داری وقتی مطمئن میشی ک از موعد پریودت بگذره 

مرسی از توضیحت عزیزم  من ۱ خرداد سونو دادم یک فولیکول ۱۹ میلی داشتم از اون موقع ب بعد قرص لترو ...

خواهش میکنم .تنبلی داری؟ حتما ورزش کن. من ۷ صبح پا میشدم ورزش میکردم چون تنبلی داشتم و دارم. اگه روزای تخمک گذاری فولیکول ۱۹ داشتی ک خوبه.

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
خواهش میکنم .تنبلی داری؟ حتما ورزش کن. من ۷ صبح پا میشدم ورزش میکردم چون تنبلی داشتم و دارم. اگه روز ...

تنبلی داشتم و کلی دارو مصرف کردم ک خوب شدم و بعد مدت طولانی فولیکول داشتم 

توی روز ۱۴ پریودم فولیکول ۱۹ داشتم 

الان دو روز عقب انداختم بنظرت بخاطر چیه ؟؟ 

چند ماه پشت سر هم تنظیم بودم و سیکلم ۳۰ روزه بود 

تنبلی داشتم و کلی دارو مصرف کردم ک خوب شدم و بعد مدت طولانی فولیکول داشتم  توی روز ۱۴ پریودم ف ...

بی بی چک نزدی؟ شاید بارداری 

بی بی چک نزدی؟ شاید بارداری 

ی روز بعد از. تاخیر پریودم یعنی امروز صبح بیبی چک زدم ولی منفی بود میترسم کیست باشه ولی تا حالا نداشتم اگر یکی دو روز دیگ هم پریود نشدم ازمایش میدم از شب ۱۵ سیکلم دوفاستون خوردم تا ۱۰ شب ،، همیشه ۵ شب بعدش پریود میشدم

ی روز بعد از. تاخیر پریودم یعنی امروز صبح بیبی چک زدم ولی منفی بود میترسم کیست باشه ولی تا حالا نداش ...

شما اصلا درد تخمدان ندارید تیر بکشه الان بزنه به پا؟؟؟

من با لترازول و عکس رنگی باردار شدم

عزیزم من واقعا درد چپ تخمدان هنوز دارم

شمام اینجوری درد داشتید یهو تیر بکشه شدید درد بگیره پادرد بگیرید فقط یه طرفتون

شما اصلا درد تخمدان ندارید تیر بکشه الان بزنه به پا؟؟؟

اره زیر دلم درد میگیره و تخمدانام درد میگیرن پاهام شبا بی قرارن و درد میگیرن من هر ماه یک هفته قبل پریود سینه‌هام درد میگرفتن ولی این ماه درد نداشتم 

عزیزم من واقعا درد چپ تخمدان هنوز دارم شمام اینجوری درد داشتید یهو تیر بکشه شدید درد بگیره پادرد بگ ...

بله من همون ک باردار بودم تخمدان راستم خیلی درد میکرد و بچه سمت راستم بود کلا. احتمالا یا بارداری یا کیست داری. بی بی چک بزن

اره زیر دلم درد میگیره و تخمدانام درد میگیرن پاهام شبا بی قرارن و درد میگیرن من هر ماه یک هفته قبل پ ...

من دیشب چندبار لرززز شدید داشتم انگار بهم برق وصل میکردن سردددم میشد ارز شدید بعد یهو آروم میشدم

اینم تا حالا نداشتم اما خیلی تاپیکا خوندم که لرز داشتن علایم بارداریه

۵ روزم مونده شنبه بیبی میزنم اگه بشه

بله من همون ک باردار بودم تخمدان راستم خیلی درد میکرد و بچه سمت راستم بود کلا. احتمالا یا بارداری یا ...

نه فولیکول منم سمت چپ بود و ازادم شده بود کلا چپم الان گرفتگی داره درد ندارم از عصر دیروز فعلا درد پامم کم شده