2777
2789
عنوان

بچها بیاین درباره جاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست
عزیزم  جاری شما نباید این حرف و میزده حتی به شوخی  اما ظاهرا شما هم زیاد رفتید و ایشون حر ...

اره خیلی ناراحتم ک شوهرم رفت اون حرفارو گذاشت کف دستش درسته مقصر منم ک زیاد میرفتم اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگر اینهمه رفتی جا داشت این حرفو زیر پات میذاشتی بالاخره اونم ادمه، خسته میشه 

ولی من ک اونجا میرم غذا درست میکنم ظرف میشورم کاراشو میکنم مثل مهمون نمیرم که

بهش اس بده  که تو شوخی میکردی من جدی گرفتم  خواستم اینجوری دیگه شوهرم نیاد مزاحمتون بشه& ...

افرین این خوبه…. 

به شرط این که کش پیدا نکنه داستان و هی پیام پشت پیام نشه  

و حتما بعد از این خیلی مراقب باشید 

ولی من ک اونجا میرم غذا درست میکنم ظرف میشورم کاراشو میکنم مثل مهمون نمیرم که

باشع عزیرم همه ما زنیم و درک میکنیم مهمون یک طرفه وهر دو روز یک بار چیه حتی اکر مادر یا خواهر باشه ولی شما بجای اینکه رازدار اون خونه بشی متاسفانه اونو قربانی کردی چون فکر کنم خودت هم خیلی این رفت وآمدو دوست نداشتی

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
باشع عزیرم همه ما زنیم و درک میکنیم مهمون یک طرفه وهر دو روز یک بار چیه حتی اکر مادر یا خواهر باشه و ...

نه واقعا اونارو خیلی دوس دارم اینجاهم کسی ندارم همین ک دلم میگیره میرم اونجا اونام هر سری منو مسخره میکنن ک تو خجالت نمیکشی و فلان 😔