2777
2789
عنوان

بچها بیاین درباره جاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم دور روز پیش داشتم با خواهر شوهرم حرف میزدم دوتا حرف خیلی زشت در مورد بچه توشکم گفت به شوهرم یکی رو گفتم خیلی خیلی خاراحت شد یکی دیگه رو نگفتم میدونم بگم خون به پا میکنه . 

منتظرم فردا بشه بهش زنگ بزنم بگم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
گند زدم میدونم😔

تقصیرجاریته اون حرفو نباید میزده حتی به شوخی

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
من تو این شهر هیچکیو ندارم خانوادم دوروز باهام فاصله دارن من فقط اینارو دارم 

ولی اگر اینهمه رفتی جا داشت این حرفو زیر پات میذاشتی بالاخره اونم ادمه، خسته میشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

عزیزم  جاری شما نباید این حرف و میزده حتی به شوخی 

اما ظاهرا شما هم زیاد رفتید و ایشون حرفشو با شوخی میزده به شما 

ای کاش بهونه میاوردی و نمیرفتی تا اینکه این حرف و به همسرت بزنی که جنبه ی خاله بازی بشه 

انگار شما بیشتر اونجا هستید و میگید چون آپارتمان هست دوست ندارن بیان آپارتمان ،بعید میدونم دوست نداشته باشن بالاخره برای مهمونی رفتن میرن یعنی هرجا میرن مهمونی خونه ی طرف ویلاییه احتمالا نه …

درمورد اینکه گفتید اینجا تنها هستید اشکالی نداره خیلیا تنها هستند 

پس اونایی که مهاجرت کردن و کسی و ندارن چکار میکنن 

شمام یه شب اونا رو میتونی دعوت کنی 

ولی همین که از بابتش ناراحتی یعنی برات مهم بوده که ناراحت شدن 

یعنی وجدانت بیداره 

موفق باشی عزیز