2777
2789

دوستان که تو اصفهان طب سنتی یا اسلامی می‌شناسید که ازش نتیجه گرفتید و درمان شدین میشه آدرس بدین منم برم برا اعصاب میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پزشکی رو میشناسم که گرایش درمانی ایشون طب گیاهی مدرن هست که بنظرم کارآمدتر از طب سنتی هست . هر کسی از آشنایان رو هم که معرفی کردم نتیجه گرفتند عجیب . خصوصا بچه هایی که مشکلات  جدی داشتند. ایشون پشت کردند به طبابت در درمانگاهها چون سیاست اداره درمانگاهها اجازه نمیده به روشی که درست میدونن طبابت کنن . بنابراین با حمایت از ایشون هم به خودتون لطف بزرگی میکنید چون صد در صد مطمئمن هستم نتیجه خوبی میگیرید و هم از پزشکهایی که سعی دارند این سیکل اشتباه در طبابت رو بشکنن. 

سایت دکتر تو ، دکتر بهروز جامی احمدآبادی 

https://doctoreto.com/doctor/dr-behrooz-jami-ahmad-abadi/MoxdPZ

در مورد این سایت تحقیق کنید ، قبل از معرفی پزشک پروسه طولانی برای اعتبار سنجی مدارک پزشکان انجام میده.

مشکلتون دقیقا چیه؟ 

اول پرخاشگری بعد پانیک شدم حمله‌ های اضطراب و تپش قلب ..دیگه الان ۳ ساله تمام هست دارم فقط دارو میخورم دارو نخورم حالم بده نشخوار فکری دارم ترسو هستم زود رنجم...بقیه بهم تیکه بندازن نمیتونم جوابشون را بدم مبام گریه میکنم نمیدونم چرا خدا یه درصد از قدرت خودش به من نداده

اول پرخاشگری بعد پانیک شدم حمله‌ های اضطراب و تپش قلب ..دیگه الان ۳ ساله تمام هست دارم فقط دارو میخو ...

والا من برای اخلاق دخترم که صبحا خیلی بداخلاق بود رفتم زود عصبی میشد. یه مدت داروی سودابر و امام رضا داد بهتر شد. ولی کنار طب شیمیایی می‌تونین از طب هومیوپاتی هم استفاده کنین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اون چیه چطوره ...و اینکه الان دخترتون خوب خوب شدن ...

آره خدا رو شکر قضیه مال ۱۰ سال پیشه دکتر حیدری دکتر خوبی هست. هومیو پاتی یه طب کمکیه بیشتر رو آلرژی و مشکلات مربوط به اعصاب اثر میذاره تو اصفهان یکی دو نفر انجام میدن یکیشون تو میدون احمد آباد پشت رستوران گلستان مطبشه فامیلش فکر کنم محمدپور بود من برای حساسیت رفتم که خیلی خوب بود دیدم مریضای مغز و اعصاب هم پیشش میان و ظاهرا راضی بودن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
آره خدا رو شکر قضیه مال ۱۰ سال پیشه دکتر حیدری دکتر خوبی هست. هومیو پاتی یه طب کمکیه بیشتر رو آلرژی ...

مممنون از راهنماییتون عزیزم...انشالله بعد از تعطیلات یه سر به مطب هر دوشون میزنم واینکه طب هموپاتی آیا خیلی هزینه داره ....ازبس پول خرج کردم و خوب نشدم واقعا ناامید شدم