2777
2789
عنوان

دوستانی که در اصفهان طب سنتی یا اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 6804 بازدید | 29 پست
مممنون از راهنماییتون عزیزم...انشالله بعد از تعطیلات یه سر به مطب هر دوشون میزنم واینکه طب هموپاتی آ ...

نه یه ویزیته که مثل همه دکتراست و کلا هر هفته یه دونه قرص میده که توی آب حل می‌کنی و میخوری. فقط موقع تشکیل پرونده باید شرح حالتو کامل بنویسی و داروایی هم که مصرف می‌کنی بهش بگی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
آره خدا رو شکر قضیه مال ۱۰ سال پیشه دکتر حیدری دکتر خوبی هست. هومیو پاتی یه طب کمکیه بیشتر رو آلرژی ...

ازبس دارو گیاهی خوردم معدم دیگه واکنش نشون میده حالم بد میشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازبس دارو گیاهی خوردم معدم دیگه واکنش نشون میده حالم بد میشه ...

آره طب سنتی یه معده عالی و یه عزم آهنین میخواد ولی اون یکی خیلی خوبه یه قرص ریز اندازه عدس برای یه هفته البته ان شاالله که تاثیر داشته باشه. جلسات مشاوره بهتون کمکی نمی‌کنه؟

آره طب سنتی یه معده عالی و یه عزم آهنین میخواد ولی اون یکی خیلی خوبه یه قرص ریز اندازه عدس برای یه ه ...

اتفاقا چهار جلسه هست میرم روانشناسی...باید ادامه بدم‌ببینم چطوره تاثیر داره یا نه ....

اتفاقا چهار جلسه هست میرم روانشناسی...باید ادامه بدم‌ببینم چطوره تاثیر داره یا نه ....

در کنار دارو اصل اینه که آدم خودش مشکلشو بشناسه و یه راهی برای کنترلش پیدا کنه مثل هر بیماری جسمی بیماریای روحی هم باید شناخته بشه و کنترل بشه شاید نشه کاملا درمانش کرد اما با کنترل کردن شرایط میشه عوارضشو کم کرد و یه زندگی معمولی داشت.

در کنار دارو اصل اینه که آدم خودش مشکلشو بشناسه و یه راهی برای کنترلش پیدا کنه مثل هر بیماری جسمی بی ...

ممنونم از کمکت دوست عزیزم....توصیه شما را انجام میدم ...امیدوارم خدا هم تنهام نزاره

ممنونم از کمکت دوست عزیزم....توصیه شما را انجام میدم ...امیدوارم خدا هم تنهام نزاره

ان شاالله موفق می‌شید خدا تلاش بنده‌شو برای بهتر زندگی کردن می‌بینه و به ازای هر قدمی که برمیداره صد قدم جلو می‌برتش.

والا من برای اخلاق دخترم که صبحا خیلی بداخلاق بود رفتم زود عصبی میشد. یه مدت داروی سودابر و امام رضا ...

سلام عزیزم خوبین؟ببخشید پسر من کم صبره و خلقش پایینه.به نظرتون من هم از طب سنتی میتونم کمک بگیرم؟نمیخوام دارو شیمیایی بخوره.فقط ۸ سالشه

سلام عزیزم خوبین؟ببخشید پسر من کم صبره و خلقش پایینه.به نظرتون من هم از طب سنتی میتونم کمک بگیرم؟نمی ...

سلام برای دختر من که خوب بود ان شاالله برای شمام کارساز باشه البته بچه‌ها اغلب کم صبر و کج خلق هستن.

من دکار زهرا آقانوری رو میشناسم.  اصفهان هست.  هم پزشکه هم تخصص طب سنتی داره. 

برای بیماریهای زنان و ناباروری هم کار میکنه.  عااالیه

ما برا همه چی پیشش میریم.  

انگار خدا تو دستش شفا کذاشته.  با عقیده برو.  ایشالا نتیجه میگیری

آدرسشو الان نمی‌دونم کجاست ولی تو نت بگردین احتمالا باشه دکتر محسن حیدری.

بله واقعا دکتر محسن حیدری پزشک دلسوز عالی و درجه یکی هست سال‌هاست در اصفهان کار طب سنتی انجام میده . من از خیلی سال پیش می‌شناسمش 

آره خدا رو شکر قضیه مال ۱۰ سال پیشه دکتر حیدری دکتر خوبی هست. هومیو پاتی یه طب کمکیه بیشتر رو آلرژی ...

اتفاقا برای بیماری‌های 

اعصاب و روان به دکتر محسن حیدری مراجعه کرده بودیم و خیلی هم خوب جواب گرفتیم

گوگل کن شماره تلفن و  آدرس مطبشون  توی گوگل هست