یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
گلم نگا تو الان چون منتظر بچه ای و از یه طرف استرس و از یه طرف حالت به خاطر حرفای پسرت بده نمیتونی بچه دار شی
حالا اگه خدای نکرده هم نشد گلم میتونین یه بچه از پرورشگاه بیارین خیلی ثواب داره خدایی
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
نگا آدم وقتی مادر میشه مهربون میشه مثلن من خودم داداشم که ۸ سالشه رو تو تاب پارک نمیتونستم هول بدم همش میترسیدم بیفته و این باعث میشد سرم گیج بره و احساس ضعف کنم