2777
2789
عنوان

هاله در بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 106 پست
نمیدونم ۴۱سالم شده ده ساله اقدام کردم تمام آزمایشاتم خوب بوده نمیدونم چرا نمیشه بمیرم برای پسرم میکه ...

آخی عزیز دلم برای خدا هیچ کاری نشد نداره از ته قلبت ازش بخواه حتما بهت میده صد در صد مشکلی نداری ایشالله هرچی صلاحه برات اتفاق بیوفته 

🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم که باردارم 😍

خب پس مبارکه بچه اولته؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
اونا، کوچیکن پسر من نوه اول از دو طرفه

گلم نگا تو الان چون منتظر بچه ای و از یه طرف استرس و از یه طرف حالت به خاطر حرفای پسرت بده نمیتونی بچه دار شی

حالا اگه خدای نکرده هم نشد گلم میتونین یه بچه از پرورشگاه بیارین خیلی ثواب داره خدایی

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
آره عزیزم مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه😘❤️

آیا واژن و یا رحم شما تیر نمیکشد؟

آیا شکمتان نمیخارد؟

نگا آدم وقتی مادر میشه مهربون میشه مثلن من خودم داداشم که ۸ سالشه رو تو تاب پارک نمیتونستم هول بدم همش میترسیدم بیفته و این باعث میشد سرم گیج بره و احساس ضعف کنم

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۸۰۷_۰۷۳۴۰۲_0s7.jpg عکسش

برا منم همینجور بود.مبارکه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
برا منم همینجور بود.مبارکه

اع تو بارداری؟ 

آیا واژن و یا رحم شما تیر نمیکشد؟ آیا شکمتان نمیخارد؟ نگا آدم وقتی مادر میشه مهربون میشه مثلن من خ ...

من دستام و پاهام میخاره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
آیا واژن و یا رحم شما تیر نمیکشد؟ آیا شکمتان نمیخارد؟ نگا آدم وقتی مادر میشه مهربون میشه مثلن من خ ...

بعضی وقتا تیر میکشه تو سینم احساس درد و سنگینی دارم بعضی وقتا هم تکرر ادرار 

🌱
اع تو بارداری؟ 

اره😁😁۸روزه فهمیدم دیروزم ج ازمایشم اومد