2777
2789
عنوان

هاله در بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 106 پست
من دستام و پاهام میخاره

😂😂اونو نمیدونم از چیه اما من شکمم میخارید تهش فهمیدم چون پوست داره کشیده میشه بخاطر اونه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
بعضی وقتا تیر میکشه تو سینم احساس درد و سنگینی دارم بعضی وقتا هم تکرر ادرار 

انشالله که هستی

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از موعدم یکماه گذشته 😅

عه چقدر تو منی 

با این تفاوت ک من وایستادم بالاسرش سر چهار دقیقه هاله انداخت الان گذاشتم بی بی رو

دیروزم دوتا گذاشتم مثل شما بعد دودقیقه ولش کردم رفتم نیم ساعت بعد هاله انداخته بود تو تاپیکام هست دیروزیه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اره😁😁۸روزه فهمیدم دیروزم ج ازمایشم اومد

ماه قبلو یادته؟ باهم ۱۷ ام قرار بود پریود بشیم‌!

من ازت یه ماه بزرگترمااا😂

مرسی قشنگم خداکنه مثبت باشه

هست عزیزم نگران نباش.چند روز مونده ب موعدت؟من۷ روز مونده بود رحمم تیرکشید و حالت تهوع و چندتا علائم دیگع داشتم بی بی زدم حدودا ۱۰دیقه بعد ی هاله کم رنگ افتاد۳روز بعدش زدم باز دوباره افتاد روز بعدش زدم پر رنگتر شد رفتم ازمایش مثبت بود امروز موعدم بود اما چون زود رفته بودم عدد بتام پایین بود باید چند روز دیگه برم باز

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
😂😂اونو نمیدونم از چیه اما من شکمم میخارید تهش فهمیدم چون پوست داره کشیده میشه بخاطر اونه

ماما ب من گفت طبیعیه چیزی نیس.ن هنوزتازه دارم میرم ۵هفته😂😂ب کشیدن پوست شکم نرسیدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ماه قبلو یادته؟ باهم ۱۷ ام قرار بود پریود بشیم‌! من ازت یه ماه بزرگترمااا😂

اره یادمه🤣🤣.اره نی نیت ی ماه بزرگتره😍خدا حفظش کنه

هست عزیزم نگران نباش.چند روز مونده ب موعدت؟من۷ روز مونده بود رحمم تیرکشید و حالت تهوع و چندتا علائم ...

مرسی عزیزم ان شءالله مال شما هم مثبت باشه  یه نی نی سالم و خوشگل دنیا بیاری❤️

🌱
اره یادمه🤣🤣.اره نی نیت ی ماه بزرگتره😍خدا حفظش کنه

مرسی همچنین