😂😂اونو نمیدونم از چیه اما من شکمم میخارید تهش فهمیدم چون پوست داره کشیده میشه بخاطر اونه
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
بعضی وقتا تیر میکشه تو سینم احساس درد و سنگینی دارم بعضی وقتا هم تکرر ادرار
انشالله که هستی
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هست عزیزم نگران نباش.چند روز مونده ب موعدت؟من۷ روز مونده بود رحمم تیرکشید و حالت تهوع و چندتا علائم دیگع داشتم بی بی زدم حدودا ۱۰دیقه بعد ی هاله کم رنگ افتاد۳روز بعدش زدم باز دوباره افتاد روز بعدش زدم پر رنگتر شد رفتم ازمایش مثبت بود امروز موعدم بود اما چون زود رفته بودم عدد بتام پایین بود باید چند روز دیگه برم باز
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی