2777
2789

اصلا اروم نمیشم

همش دارم حرص میخورم واقعا خیلی وقت بود عصبانی نشده بودم اصلا اخرین بار یسال پیش بود اینقد در این حد و حجم عصبانی بودم 🥲🥲🥲🥲🥲

دلم میخواد یجوری تخلیه عصبی شم ولی نمیدونم چیکار کنم ک تو دیقه ریلکس کنم حتی بهش فکر هم نمیکنم یعمی ب اون موضوع ک عصبیم کرده ولی تنش و خود خوریه هستش

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

کار هر شب من:

چجوری اخه خیلی بده میدونی من این موقع ها یه ریز چند ساعت بلند بلند با خودم حرف میزنم تا اروم شم یساعت این کارو کردم بازم نشد نفس عمیق کشیدم نشد میخوام برینم به این زندگی که باعث میشه من حرص بخورم 😑😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری اخه خیلی بده میدونی من این موقع ها یه ریز چند ساعت بلند بلند با خودم حرف میزنم تا اروم شم یساع ...

هی کا کا

زندگونی خیلی وقته به ما ریده

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

پشت هم بنویس،نقاشی کن رنگ کن،خیای خوب و اروم میسیذکر استغفار و صلوات بگو

بخدا یریز یساعت دارم با خودم حرف میزنم همیشه اینجوری اروم میشم اصلا من خیلی دیر به دیر عصبانی میشم امشب بد اذیتم واقعا شدت و حجم عصبانیتم زیاد خالی نمیشه با هیچی

حالا سرچی اینقد عصبانی هستی

داداش بیتربیتم من اصلا ارومم با صدای اروم حرف میزنم اون صد تا پله برعکس من حرف زدن عادیشم با دادو بیداد و اینقد داد کشید من ی بیتربیت گفتمو اومدم اتاقم .اگه حرف میزدم خیلی دعوای شدیدی میشد الان چون حرف نزدم تخلیه روانی نشدم اون لحظه الان دارم جورشو خودم میکشم 

اگه یکی باعث این حالت شده بگو الله اکبر واقعا تاثیر داره کم کم گریه میکنی در حین گفتنش و اروم میشی

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اگه یکی باعث این حالت شده بگو الله اکبر واقعا تاثیر داره کم کم گریه میکنی در حین گفتنش و اروم میشی

اصلا مشکل من اینه که بد گریه میکنم خیلی دیر هم عصبانی میشم ولی همشو تو خودم میریزم خودخوری میکنم