2777
2789
عنوان

معجزه بقره واسه باطل شدن دعا

118 بازدید | 15 پست

میگن تا ۴۰ روز سوره بقره رو گوش بدی واسه باطل شدن دعا خوبه...من صوت بقره رو دانلود کردم ۸۰ دقیقه ی باید همشو یه دفعه گوش کنم یا میشه تو طول روز هر دفعه مثلا ۳۰ دقیقه گوش کنم تا یبارش تموم بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم گوش میدپ ۱ساعت ۳۰ دقیقه 

شما چی دان کردین ۸۰ دقیقه است؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
نماز حضرت زهرا خیلی طولانیه

من یه دفعه خوندم فکرکنم چهل دقبقه شد شب یکی اومد داد زد توی خوابم دیگه به فلانی تهمت جادونزن و ااا بچه تت چیزیش میشه خدایی نکرده  نماز حضرت زهرا خودش نشون میده که جادو کارکیه

من یه دفعه خوندم فکرکنم چهل دقبقه شد شب یکی اومد داد زد توی خوابم دیگه به فلانی تهمت جادونزن و ااا ب ...

یبار که خوبه اینجا میگفتن نمیدونم ۱۴ یا ۴۰ روز باید بخونی گفتم سخته اینجوری واسم...با یبار نتیجه میده؟؟؟

کتاب باز کن گفته بهم هر دفعه هم تکرارمیکنن زندگیمو جهنم کردن دیگه خم خوب بشو نیست این زندگی اخلاق شو ...

خب شماهم سوره بقره رو گوش کنید شاید نتیجه گرفتید...ایشالله مشکلتون حل بشه

خب شماهم سوره بقره رو گوش کنید شاید نتیجه گرفتید...ایشالله مشکلتون حل بشه

من جادومو هی تمدیدمیکنند سرچهل روز دوباره تمدیدمیکنند گلم هر جادویی تاچهل روز اثر داره بعدچهل روز دوباره میرن واسه تمدید من هفت هشت نفرهستن دور وبرم اینکاره ولی واگذارشون کردم به خدا