2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست
الان اگ جا بچه من بودی بازم کارای پسرمو میکردی؟ فقط یه نصیحت از من مادر  با ماماناتون دعوا ...

من اصلا با مامانم بحث نمیکنم مامانم اصن بم حق نمیده و تهش حرف خودشو میزنه 

در صورتی با دادشم اینطوری حرف نمیزنه 😕و قشنگ احساس میکنم چقد بینمون فرق میزاره و الان حرفاش واسم اهمیتی نداره 

راستش شما باهاش صمیمی بشین عین رفیقش باهاش شوخی کنین فضای خونه رو طوری نگه دارین ک لذت ببره از صحبت ...

مشاورم همینو گف ک اگ پسر از طرف مادر کمبود محبت داشته باشه کشیده میشه سمت جنس مونث

و دخترم همینطوره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خیلی تاثیر میزاره خیلییی خدم دیگ تقریبا همسن پسرتونم فق یسال بزرگترم  و همه اینارو تجربه ...

خب اخه من میدونم ته همه این دوستیای قبل ازدواج بخاطر خامی بچها شکسته..نمیخام بچم شکست بخوره

بنظرت چجور بهش بفهمونم..

درست می گه بهترین وجود نداره اما بهترین ها وجود دارن! باید بره دنبال بهترین ها تا خودشم مثل اونا بشه ...

عزیز دلم حرفات ارامش بخشه

من یبار بهش گفتم دوستاتو گلچین کن اونکه ب هدفت میرسونه بزار باشه اونیکه از خدادورت میکنه بزارش کنار..میگم نمدونم دوس نداره حرفامو بفهمه یا واقعا نمیفهمه

درخاست دوستی میدم قبول کن..

خاهر داره از خودش کوچکتر وفوق العاده ببخشید کرم ریز

میدونی اخه این ارتباط عادی نیس عشقیه..و زود گذر.و من معتقدم پسرم باید عشقشو به اون کسی ک لیاقتشو دار ...

چون تو این سن عادیه ک پسر یا دختر ب جنس مخالف کشیده بشه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
عزیز دلم حرفات ارامش بخشه من یبار بهش گفتم دوستاتو گلچین کن اونکه ب هدفت میرسونه بزار باشه اونیک ...

چشم قبول می کنم برام باعث افتخاره. اگه تمایل داشتید تو پیام بیشتر صحبت می کنیم.

خدا هردوشونو حفظ کنه✨

بنظرت اگ یموقعیت فراهم کنم بریم بیرون همه حرف دلمو بش بزنم درباره همی جنس مخالف همی ک صداشو میبره با ...

راجب جنس مخالف محدودش نکنید ن اینکه بره هرکاری دلش میخواد بکنه نه فقط بگین حد و مرز خودشو بدونه و فقط در حد دوستی باشه شما هرچقدم بگی که اشتباهه اون راه خودشو میره  و شاید سعی کنه مخفیانه این راهو پیش بگیره اینطوری خیلی بهتره ک ب شما بگه با  جنس مخالف ویا موافق بیرون میره تا اینکه بخواد مخفیانه بره ویا مجبور بشه دروغ بگه و شما متوجه نشین 

من اصلا با مامانم بحث نمیکنم مامانم اصن بم حق نمیده و تهش حرف خودشو میزنه  در صورتی با دادشم ا ...

شما یبار باهاش همراه شو یکار کن قشنگ بفهمه بحرفشی بعد کاملا هم احترام بزار ببین اگ رفتارش مث داداشت نشد

خب اخه من میدونم ته همه این دوستیای قبل ازدواج بخاطر خامی بچها شکسته..نمیخام بچم شکست بخوره بنظرت چ ...

شاید بهتره یکی دوتا مدل ک این اتفاقا براشون افتاده بهش نشون بدین بفهمه عواقبش چیه 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
شما یبار باهاش همراه شو یکار کن قشنگ بفهمه بحرفشی بعد کاملا هم احترام بزار ببین اگ رفتارش مث داداشت ...

نه اینطوری نیست 🤦‍♀️افکارشون قدیمیه و پسر و برتر میدونن من هیچوقت نمیتونم مثل ی پسر رفتار کنم 

راجب جنس مخالف محدودش نکنید ن اینکه بره هرکاری دلش میخواد بکنه نه فقط بگین حد و مرز خودشو بدونه و فق ...

دروغ چرا 

از خود تعریف نباشه من خودم خیلی خوب بودم ..قیافمم خوبه..اون موقع ها هم ک همه بم میگفتن خوشگلی..حتا نگاه پسراهم نمیکردم اصلا محلشون نمیدادم..نمدونم چرا دوس دارم خاهرام و پسرم یادخترم مث خودم باشن..

والا الانم راضیم ک اینجور نبودم چون موقع ازدواج باوجود حساسیت همسرم هیچ چیز مبهمی از قبل ازدواجم نداشتم..الانم همسرم اعتماد کامل داره بهم ..خونه مامانم دوره اجازه میده خودم بابچها بریمو برگردیم درصورتی ک بیشتر دوستام اینجور نیسن

راجب جنس مخالف محدودش نکنید ن اینکه بره هرکاری دلش میخواد بکنه نه فقط بگین حد و مرز خودشو بدونه و فق ...

اما این حرفت حقه ک اگ بزور جلوشو بگیرم پنهونی اونکارو میکنه..

والا دختری ک باش دوس بود حرف ازدواجو اورد ما بشدت مخالفت کردیم یروز نشستم روشتنش کردم تو الان اول جوونیتو اول شادابیته میدی گیم نت ازدواج مسئولیت داره الکی نی همه اینارو باید بزاری کنار دیگ ن درسی ن بازی ن سرگرمی ن تفریح بادوستات..

بعدش گف کات کردم..اما احتمال میدم دوباره...

شاید بهتره یکی دوتا مدل ک این اتفاقا براشون افتاده بهش نشون بدین بفهمه عواقبش چیه 

اگر با جنس مخالف باشه هم گوشش کره هم چشمش کوره..براش گفتم برو بزن گوگل چنتا سرگزشت تاریک وسیاه گیرت میاد

نه اینطوری نیست 🤦‍♀️افکارشون قدیمیه و پسر و برتر میدونن من هیچوقت نمیتونم مثل ی پسر رفتار کنم 

هیچ فرقی بینشون نیس

خدامنو ببخشه ناشکری نکنم حتما قسمتم همین بوده

اما یوقتایی باخودم میگم کاش پسرم دختر بود..چقد کمکم بود شاید روابطمونم تغییر میکرد