2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست
اگر با جنس مخالف باشه هم گوشش کره هم چشمش کوره..براش گفتم برو بزن گوگل چنتا سرگزشت تاریک وسیاه گیرت ...

واقعا نمیدونم 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
دروغ چرا  از خود تعریف نباشه من خودم خیلی خوب بودم ..قیافمم خوبه..اون موقع ها هم ک همه بم میگف ...

شما مثل خواهر منید اونم با هیچکس در ارتباط نبود ولی ما برعکس شدیم 

من خودم ب شخصه ب خاطر کمبود محبت ب جنس مخالف گرایش پیدا کردم 

مامانم ک اصن بم توجه نمیکرد و نمیکنه 

پدرمم بم محبت می‌کرد ولی خب ن نوازشی ن بیرون رفتنی ن رابطه صمیمی فقط با احترام باهم حرف میزدیم 

و وقتی ی پسر بم ابراز محبت کرد می‌فهمیدم ک چقد کمبود محبت دارم هی بش وابسته میشدم 

ازونجایی که پسرا خیلی ب مامانا وابستن بنظرم بهش نزدیک بشید باهاش همراه بشید خیلی بیرون برید.. خرید پارک.. کافه.. حرف بزنین دستشو بگیرین بعضی وقتا ببوسیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما این حرفت حقه ک اگ بزور جلوشو بگیرم پنهونی اونکارو میکنه.. والا دختری ک باش دوس بود حرف ازدواجو ...

کات نکرده مطمئنم واسه اینکه هی بحث و وسط نکشید و رو اعصابش نرید گفته کات کردم 

شما مثل خواهر منید اونم با هیچکس در ارتباط نبود ولی ما برعکس شدیم  من خودم ب شخصه ب خاطر کمبود ...

اره همش درسته..من اونموقع ها مامانم جدی ویوقتایی خشن بود اما پدرم خییلی مهربون بود باهامون.شاید بخاطر همی هیچکدوم سمت جنس مخالف نرفتیم..

پسرم بامن احساس صمیمیت نمککه ومن باهاش دوست نیستم ک اون اینجور شده..

کاش این اطلاعاتو زودتر ازینا داشتم...اما جنس مخالف همیشه ضربه روحی میزنه ب ادم...اینو تو دور بریام فهمیدم..بیرون رفتنو اینا دوست داره بیشتر بادوستاش باشه..بوسیدنم ک این بزرگ شد واینا کم گزاشتم براش