2777
2789
عنوان

بچه ها همون طور که میدونید پارتنرم اومد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دختر عمم مهدریش ۲۰۰ تا بود جدا شد همشو گرفت ۸ شال بود ازدواج کرده بودن

والا ما هم یکی از فامیل هامون طلاق گرفت ۱۹تا بود دادگاه اعلام کرد هر چند تا باشه بیشتر از ۱۲تا رو قبول نداریم الا خودش پول پارو‌کنه بخاد زورکی بده 

چی گفت بابات

میگم بابام اولش کلی لیچار بارم کرد هرچی دلش خواست گفت بعد گفت بگید بیان ببینمم چطورن اوناام چند روز قبلش زنگ زده بودن به مامانم مامانمم به بابام گفته بود بعدش اومدن بابامم میگفت من شوهر نمیدم پدر اون کلی باهاش حرف زد خودش حرف زد تا پدرمم رضایت داد به نشون کردن که فقط حلقه بیارن عقد هنوز بهد درس گذاشت بابامم نیگ اگه سخت نگیرم دوروز دیگه پرو تر میشن 

درسته ولی فکرت مشغول یک چیز های دیگه میشه اصلا از الان چرا باید فکرت مشغول خونه زندگی ازدواج و ی مرد ...

خودمم نمیدونم بابامم میگه اینا از الان سر مهریه چونه میزنن سر عقد و عرپسی خرید چیکار میکنن 

کلاسس نهمم سه سالم باید بخونم قرار نیس عقد کنم هنوز فقط حلقه میارن واسه نشون

خداوندا توبه بچه رو میخوان نشون کنن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نکن دختر تو خیلی جوونی هنوز حیفی واسه درگیر شدن با مسائل شوهر و خانواده شوهر

جوونی کن برا شوهر دیر نمیشه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین تو بزرگتر بشی دیدگاهت هم نسبت به ازدواج به زندگی تغییر میکنه خیلی زوده واسه ازدواج یکم بیشتر فکر کن تو هنوز خیلی کوچولویی خیلی فرصت ها داری شاید در آینده ی خانوم دکتر موفق بشی یا ی خانوم وکیل یا خانوم معلم.. اینجوری با ی تصمیم غلط و از سر بچگی زندگیتو خراب میکنی کسی ام که واقعا بخادت بخاطرت صبر میکنه

😐😐😐😐😐برگام بابات نزد دهنت؟ الان وقت شوهره!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033   این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹