2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست
حتما استفاده میکنم از حرفات عزیزم..حتما یروز وقت میزارم بریم بیرون.. خب مثلا من جای مامانت ببینم تا ...

میدونین من خودم اگر ک تو زندگی واقعیم سرگرمی هایی داشته باشم حالم خوب باشه با ادمای اطرافم ارتباط خیلی خوبی داشته باشم واقعا سرمو تو گوشی نمیکنم

ولی چون درکم نمیکنن نمیفهمن منو میام مجازی با یکی حرف میزنم ک بفهمع چی میگم طرز فکرش امروزی باشه 

من از مامانم ب عنوان ی مادر میخوام عمیقا درک کنه چی میگم بدون تر س از این ک گفتم مامان من فلان چیز دوس دارم مانعم شه اگ من اشتباه میکنم بره تحقیق کنه واقعا 

مثلا من مهندسی دوس دارم تا تو خونه میگم همه جبهه میگیرن خب منم میگم برم تو گوشی با ام سن های خدم حرف بزنم بهم امید بدن حالم بهتره

من ب عنوان ی فرد ۱۸ ساله که خودم تا ۲ نصفه شب سرم تو گوشیه میگم  اگر واقعا من زندگی کنم در طول روزم فعالیت کنم مادرم ب علایقم احترام بزاره میفهمم ارزش گوشی کمتر ایناس 

بعد ممکنه پسرتون با ی دختری چیزی اشنا شده باشه اینم هست

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی  تو چی؟

منم ریاضیم کنکور دادی؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
خودتون بجای دوستاش بزارین  اگه نظر خواست ازتون ب این فک کنید ک اگه دوستش بودین چی میگفتین بهش& ...

والا چنروز پیش یکی از هدفاشو بهم گف دوس داره توکار ادیت وتدوین واینا فکنم ب کامپیوتر ربط داشت گفتم عالی توشم پوله..فقط هدفتو ببین برسی بهش..چون سیستم بخادبخره پول میخاد..گفتم کمکش میکنم..

میخام بش بفهمونم توخونه همکاری کنه باهم چکارکنم..

مثلا خاهر برادر کوچکترش مث چی بجون هم میفتن دوس دارم یخودی نشون بده جداشون کنه اما انگار ک ن انگار توخونس..

چقد مامان بودن سخته الان ک میبینم واقعا بچه ها خیلی رو اعصابن🤦‍♀️مخصوصا ما جوونا

الان اگ جا بچه من بودی بازم کارای پسرمو میکردی؟

فقط یه نصیحت از من مادر 

با ماماناتون دعوا نکنید اگرم بحث کردین صداتونو بالانبرین گناه دارن.میشکنن بخدا..

راه اشتیو باز بزارزد..اگ با صدای ارومم مخالفت کردی بعدش راحت میتونی برگردی صحبت کنی باهاش وگرنه تودلش میمونه😔

میدونین من خودم اگر ک تو زندگی واقعیم سرگرمی هایی داشته باشم حالم خوب باشه با ادمای اطرافم ارتباط خی ...

من از خدامه پسرم درباره درس واینا صحبت کنه..اصلا هررشته ای بره کاریش ندارم..

من ترسم از همینه ک باجنس مخالف میپره..

چون اتفاق افتاده بود گف کات کردم فلان..

میگ من باگوشی پول درمیارم میدونم درمیاره اما دیگ ن تااین حد

والا چنروز پیش یکی از هدفاشو بهم گف دوس داره توکار ادیت وتدوین واینا فکنم ب کامپیوتر ربط داشت گفتم ع ...

براش آموزش تهیه کنید تو اینستاگرام خیلیا آموزش میدن 

بزارید پیشرفت کنه 

خیلی خوبه ک حمایتش میکنید 

این رفتارش طبیعیه  نگران نباشین ما همه تو این دوران بودیم البته دختر و پسر فرق داره ی کوچولو 

میدونین من خودم اگر ک تو زندگی واقعیم سرگرمی هایی داشته باشم حالم خوب باشه با ادمای اطرافم ارتباط خی ...

دوستاش اهل این چیزان اینم تاثیر گرفته ازشون..نمدونم چکارکنم اونارو بزاره کنار

پسرم انقد خوب ومومن بود حتا ب نامحرمم نگاه نمیکرد دوسال پیش فکن..الان شده مث دوستاش

براش آموزش تهیه کنید تو اینستاگرام خیلیا آموزش میدن  بزارید پیشرفت کنه  خیلی خوبه ک حمای ...

بنظرت اگ یموقعیت فراهم کنم بریم بیرون همه حرف دلمو بش بزنم درباره همی جنس مخالف همی ک صداشو میبره بالاسرم نگرانی هام بش بگم کاردرستی میکنم یا نه..باعث میشه اونم احساس صمیمیت بکنه بگه بهم حرفاشو

من از خدامه پسرم درباره درس واینا صحبت کنه..اصلا هررشته ای بره کاریش ندارم.. من ترسم از همینه ک باج ...

راستش شما باهاش صمیمی بشین عین رفیقش باهاش شوخی کنین فضای خونه رو طوری نگه دارین ک لذت ببره از صحبت باهاتون 

اگ شما باهاش صمیمی و رفیق بشین سمت جنس مخالف زیاد نمیره 

یا اگرررر هم رفت صمیمی شدین بهش بگین عادیه ک دخترو پسر ها صحبت کنن 

ببینین من خدم بدم میاد خونواده ها تبعیض قائل میشن بین دختزو پسر و میگن نباید ارتباط داشته باشن اگ شما صمیمی بشین و درک کنین ک ارتباط دخترو پسر بطور سالم مشکلی نداره اگ پسرتون ارتباط داشته باشه بخاطر صمیمیت بینتون هم ک شده بهتون میگ و شما میتونین اون دختره رو بشناسین 

اینطور بچتون سر زنده تره

و اینک تو فضای مجازیم کار میکنه این عالیه

دوستاش اهل این چیزان اینم تاثیر گرفته ازشون..نمدونم چکارکنم اونارو بزاره کنار پسرم انقد خوب ومومن ب ...

دوست خیلی تاثیر میزاره خیلییی خدم دیگ تقریبا همسن پسرتونم فق یسال بزرگترم 

و همه اینارو تجربه کردم 

ارتباط با پسر  و دوستای بد الان خیلی پشیمونم

بنظرم این اگاه سازیا باید قبل این ک بچه ادم گرفتار بشه انجام بشه 

اگ بخاین در حینش انجام بدین حرف شنوی خیلی کمه مگ اینک بت نسن یکاری کنین تاثیرش خیلی زیاد باشه

یاهم خودشون مث من انقد شکست میخورن تا درس بگیرن

حرفات هزار بار لایک داره..ماشالا چ تفکری.. من هرچن وق یکبار یه متن اخلاقی فیلم کلیپ حدیث براپسرم می ...

درست می گه بهترین وجود نداره اما بهترین ها وجود دارن! باید بره دنبال بهترین ها تا خودشم مثل اونا بشه. رؤیاهاش چیه؟ ارتباط با آدمای بزرگ؟ پس باید آدمای کوچیکو دور بریزه. باید مخاطبین گوشیشو زیر و رو کنه ببینه کدوم در راستای اهداف نیستن همونا رو پاک کنه واسه همیشه. بیوفته دنبال خودشناسی که بسیار مهمه. از طرف من بهش بگید هزاران بار شکستم خورد شدم اما الان بهترین رفیقم خداست. همه چیو بسپره به خدا. و واسه چیزای بزرگ بجنگه که زندگی یه باره و نمی تونه زمانو برگردونه. آدمی باشید که وقتی عاشق شد بهتون بگه و بخواد راهنماییش کنید. بهش سخت نگیرید بزارید خوش باشه. نمی گم بره دنبال کارای پوچ و منفی ولی بزارید تفریح کنه خوش بگذرونه. من شاید بین این آدما کسیو نداشته باشم ولی خدا رو دارم و همون واسم کافیه. اما شما از خدا بخواید کمکتون کنه شمام یه راهی باشید واسه کمک به پسرتون. 

نمی دونم خواهر داره یا نه اما اگه خواستید من واقعاً سعی می کنم خواهرانه بهش کمک کنم. شمام اگه تمایل داشتید منو مثل دختر خودتون بدونید هرکمکی از دستم بربیاد براتون می کنم. 

راستش شما باهاش صمیمی بشین عین رفیقش باهاش شوخی کنین فضای خونه رو طوری نگه دارین ک لذت ببره از صحبت ...

میدونی اخه این ارتباط عادی نیس عشقیه..و زود گذر.و من معتقدم پسرم باید عشقشو به اون کسی ک لیاقتشو داره نثارش کنه تو زمان وموقعیت مناسب وحلال. ن الان ک بلوغ هورمانهاس..

دفه پیش درباره همینا خیلی بش گفتم ک الان وقتش نیس واینا امااون انگار اصلا حرفای منو دوست نداره و خودش نمیخاد بفهمه وقبول کنه