2777
2789

سلام بچه ها

اول از همه بگم که من چندین سال خواننده خاموش بودم

بعدم با یه اکانت دیگه از سال ۹۸ اینجام

ولی چون خیلی ها اون اکانتم رو میشناختن ترجیح دادم اینجا بگم

تجربه من تجاوز نیست ولی یه جورایی آزار جنسی محسوب میشه

طوری که بعد از ۲۲؛۲۳ سال هنوزم فراموشم نشده و هیچ وقته هیچ وقت نتونستم به کسی بگم

من حدودا ۶سالم بود که خالم نامزد کرد اون وقتا مامانم همش منو میبرد خونه مامان بزرگم میذاشت هروقت این مرتیکه عوضی میومد دیدن خالم منو میفرستادن برم درو بازکنم اینم منو میگرفت لبمو بوس میکرد

اولین بار انقدر ترسیدم و بدم اومد که نمیدونستم باید چیکار کنم ولی میدونستم کار خوبی نیست و جراتم نمیکردم به کسی بگم

از سری های بعد هی میگفتن برو درو باز کن گریه میکردم که من نمیرم‌ از حیاط میترسم ولی بزور میفرستادنم

چقدر بده مادر آدم بی فکر و بی عقل باشه

یادمه یبار میخواست با خالم بره دکتر زنان وبقول خودش نمیخواست روی من باز بشه و از خیلی چیزا سردر بیارم

این مرتیکه هم گفت بذار تو مغازه پیش من بمونه من میبرم میگردونمش تا شما بیایین مادر بی عقل منم قبول کرد

الان که فکر میکنم میگم خوبه حالا همون موقع کار دیگه ای نکرد

شایدم فرصتش جور نشده براش مرتیکه هرزه من که تو عالم بچگی نمیفهمیدم

بعدها که بزرگتر شدم سن نوجوونی یا حتی سالهای اول بعداز ازدواجم که عیدا میرفتیم خونشون متوجه نگاهای کثیفش میشدم

خداروشکر میکنم که هم با مادرم هم بااون خانواده عتیقه و کثیفش قطع ارتباط کردم 

ولی هنوزم که هنوز این خاطره بد از ذهنم بیرون نمیره

مامانایی که دختر دارین توروخدا بیشتر احتیاط کنین

وقتی موندی مغازش چیکار کرد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

متاسفم عزیزم   تو گناهی نداشتی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی موندی مغازش چیکار کرد

اون موقع هیچ کاری نکرد فقط بغلم کرد و بوسم میکرد

من بدم میومد خیلی ولی نمیدونستم باید چیکار کنم

میترسیدمم به مامانم بگم که فلانی یه همچین کاری میکنه

منم پسر عموم توسن ۷سالگیم خیلی ازار جنسیم کرد

هم به اونجام دست میزدو میمالوندش من نمیفهمیدم ینی چی ولی خیلی اذیت بودم یامجبورم میکرد اونجاشو بمالم

خاک توسرم اینو به وشهرم گفتم کرده پیرهن عثمون همش بهم میگه تو خرابی تو هرزه ای

اخه بچه ۷ساله چی میفهمید؟ 

انشالاه خدا نسل نرهای کثیفو از دنیا پاک کنه اخه نره خر به بچه پاک ومعصومم رحم نمیکنه آدم 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
منم پسر عموم توسن ۷سالگیم خیلی ازار جنسیم کرد هم به اونجام دست میزدو میمالوندش من نمیفهمیدم ینی چی ...

آخه آدم هر چیزی رو به شوهرش میگه؟مگه مردا عقل ومنطق دارن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
منم بچگی هم سن شما مامانم گذاشتم خونه یکی از دوستاش پسرش به بهانه بازی از دهن میبوسیدم منم هیچی نمی‌ ...

دقیقا منم هربار یادم میفته از خودم بدم میاد از مادرم که انقدر بیفکر بود از اون مرتیکه