2777
2789

سلام خواهشا اگه به حجاب اعتقاد نداری تو تاپیک نمونید ممنونم

من با اقایی برای ازدواج اشنا شدم و خانواده ها در جریانن 

خودم شاغلم و پوششم تو محل کار مقنعه و مانتو اداری هست 

بیرون هم بد نمیپوشم ولی حجاب کامل ندارم یعنی موهام بیرون ولی زننده نیس و ارایشم درحد معمولی هم سر مار هم بیرون هم عروسی یه جوریم 

خونه خیلی راحتم کسی هم بیاد شومیز و شلوار و شال دارم 

حالا این اقا دیشب گفتن پدرشون میانسال هستن و ناراحت میشن عروس پیششون روسری سر نکنه گفتن یه لباس از زانو و با شلوارو روسری پیش پدرم باید داشته باشید

من مشکلی ندارما 

فقط بعدا بدتر نشه که همینم گیر بدن 

خودش که میگه ارایش برای زن باید باشه 

حتی گفت شب عروسی هر لباسی خواستی بپوش

عروسیای دیگران هم گفتن انتخاب با خودته چی بپوشی 

به نظرتون پیش پدرشوهر این حجاب خوبه؟یا سخت گیرن؟ 

ن چ اشکالی داره گرچه پدرشوهر محرمه ولی چون قدیمیه حجابت بیشتر فک کنم واسه احترام باشه بهش برا همین میگه روسری بپوشید وگرنه ک فرقی نمیکنه

🌱 «گذرم تا به در خانه‌ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه‌ات آباد حسین...» ✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرمن که موردی نداره فقط بخاطر این گفته که یوقت تنش ایجاد نشه من خودمم جلوی پدرشوهرم باحجاب میگردم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

البته طبق گفته شما من نباید تو تاپیک بمونم 

ولی طبق فقه اسلامی عروس و پدرشوهر محرم هستن و اینکه از شما انتظار روسری سر کردن دارن سخت گیری هست و دلیل سختگیری ایشون رو متوجه نمیشم 

ن چ اشکالی داره گرچه پدرشوهر محرمه ولی چون قدیمیه حجابت بیشتر فک کنم واسه احترام باشه بهش برا همین م ...

دقیقا منم گفتم فقط به احترام سن پدرتون 

خودش هم گفت میدونم سخت ولی قدیمیه نمیشه کاری کرد

من محجبه ام

اما صلاح نمی بینم این انتخاب و

احتمالا در آینده بدتر میشه

اگه مشکلی ندارین با سخت گیری ادامه بدین 

ولی من باشم قبول نمیکنم

کسی از الان نظر بده راجع به من از هر نظر

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بگو وقتی پدرت تو خونه رو لباس عروسش حساسه مطمئنا رو پوشش بیرونم حساسیت داره 

اگر آدمیه که به خانوادش وابسته است و پدرشم جوونه و می تونن دخالت کنه بنظرم بیشتر فکر کن 

محرم هستش یهتون چرابایدحجاب بگیرین پیشش اونم بااون شرایط برادرشوهر چطور داری ؟عروسای دیگشون چجوری هس ...

چون سنشون بالاس ببشتر به خاطر قدیمی بودن تفکر پدرش میگه 

وگرنه خودش هم میدونه محرم میشه 

تک پسر 

ولی داماداشون پیش این حاج اقا استین کوتاه هم نمیپوشن