2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتون برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اول بهش دروغ گفتی؟

همون دیدار اول هی از داداشم میپرسید من نمیدونستم چه جوابی بدم گفتم تو کار آزاده ولی به زبون خودم توی اتاق بهش گفتم که داداشم مریضه ولی ژنتیکی نیست و ازش معذرت خواهی کردم اگه واقعیت رو همون اول بهش نگفتم اونم گفت ناراحت نباش و بگذریم از این حرف . امکان داره به مرور زمان پشیمون بشه برگرده ؟ 

همون دیدار اول هی از داداشم میپرسید من نمیدونستم چه جوابی بدم گفتم تو کار آزاده ولی به زبون خودم توی ...

بخاطر دروغ گفتنت بوده ک رفته ن برادرت کاش از اول میگفتی بعدا درموردش حرف می‌زنیم یا راستشو میگفتی احتمالا در مورد داداشت بهش گفتن ک گیر بوده روی این موضوع اگ دروغ خط قرمزش باشه بعید میدونم ولی بنظرم میتونی از استادت بپرسی یا ی قرار ملاقات ازش بخای و دلیل رفتارشو بپرسی البته این نظر منه 

شکوفه بزن سبز شو
من خودم یه دندون بود ولی چون خونوادش مذهبی بودن و اختلاف سنیمون یکسال بود و خونوادش میگفتن کمه . ینی ...

فاصله سنی ما ۳ سال بود 

از نظر فرهنگی و اعتقادی هم به هم میخوردیم تقریبا

کاش گاهی وقتا یطوری وانمود میکردی ک وقتت پره ک فک نکنه با خودش حتما خبریه

اتفاقا همین کارو کردم

مادرش تماس گرفت میخاستن صبح بیان خونمون من به مادرم گفتم بگو مریم سر کاره و نمیتونه مرخصی بگیره با اینکه میتونسم مرخصی بگیرم ولی گفتم بزار فک نکنه خبریه

بخاطر دروغ گفتنت بوده ک رفته ن برادرت کاش از اول میگفتی بعدا درموردش حرف می‌زنیم یا راستشو میگفتی اح ...

به نظرت احتمال داره پیش خودش بگه دختره ناراحت میشده بخاد از داداشش بگه و شاید به زمان احتیاج داشته که بگه ؟ آخه اصلا چیزی نگذشت که بهش واقعیت رو گفتم 

احتمال داره خدا به دلش بندازه برگرده ؟ 

به نظرت احتمال داره پیش خودش بگه دختره ناراحت میشده بخاد از داداشش بگه و شاید به زمان احتیاج داشته ک ...

چی بگم عزیزم معمولا کسایی ک موقعیت خوب دارن برنمیگردن حالا شایدم برگشت خدا رو چ دیدی ایشالا ک بهترین برات اتفاق بیفته نمیتونی باهاش ملاقات کنی؟

شکوفه بزن سبز شو