2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتون برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 56 پست
برادرم مریضه نمیتونه کار کنه

بله ممکنه به این علت باشه ببخشید میشه بپرسم چطور مریضی دارن یعنی نمیتونن حرکت کنن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم معمولا کسایی ک موقعیت خوب دارن برنمیگردن حالا شایدم برگشت خدا رو چ دیدی ایشالا ک بهترین ...

وای خیلی داغونم از این فکر که برنگرده

خیلی ازش خوشم اومده

کاش برگرده 

منم موقعیتم خوب بوده احتمال داره من به دلش نشسته باشم و برگرده ؟ 

بله ممکنه به این علت باشه ببخشید میشه بپرسم چطور مریضی دارن یعنی نمیتونن حرکت کنن

برادرم مریضه ذهنی محسوب میشه

در حین زایمان با دستکاه وکیوم کشیدنش و فشار به سرش اومده باعث شده تشنج کنه

حالم بدشد💔منم برادرم از راهنمایی یهو پاهاش مشکل پیدا کردن و سال به سال راه رفتنش سختر و الان با واکر میتونه راه و با کمک دیوارا تا الان فقد یه خاستگار داشتم که مامانم ردش کرد،آشنا و فامیلم خاستگار نداشتم و همش باخودم میگم شاید بخاطر برادرمه.خیلی دارم غصه میخورم در حالی که دختر داییم ۶ سال از من کوچیکتره هرماه یه خاستگار داره.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
برادرم مریضه ذهنی محسوب میشه در حین زایمان با دستکاه وکیوم کشیدنش و فشار به سرش اومده باعث شده تشنج ...

اها آخی خدا شفا بده بنظرم این خیلی میتونه دلیل عقب کشیدنش باشه اخه ما هم یه مورد اینطوری پیش اومد توی فامیل مادر پسره مخالفت کرد

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

سر قرار باهاش چطور برخورد میکردی

سر و سنگین ولی گرم و خوش برخورد

حتی باورم نمیشد که صبح با مادرامون ببینیم همو مجدد واسه عصر همون روز قرار بزاره

با انقدر سریع بخاد بیاد خونمون 

خیلی ناراحتم

وقتی منو میدید میفهمیدم چقدر قند تو دلش آب میشه

حالم بدشد💔منم برادرم از راهنمایی یهو پاهاش مشکل پیدا کردن و سال به سال راه رفتنش سختر و الان با واک ...

الهی خوشبخت بشی عزیزم 

خدا بهت نگاه کنه واسه خدا کاری نداره

من خواستگار زیاد دارم ولی اینو خیلی پسندیده بودم خیللی دلم خونه

اتفاقا استاد سعیدی میگن این جور چیزا مثل بیماری ها و مشکلات در جلسات اول گفته نشده بعد گفته بشه مثل ...

منم بر همین اساس همون اول نگفتم

آخه من بهش گفتم ژنتیکی نیست ...

کاش اگه به خاطر اینه خدا به دلش بندازه برگرده

انقد بدم میاد ادما بدون علت میرن دوستم ی خواستگار عالی داشت طرف داشت خونه میساخت برای خرید وسایل خونه از دوستم نظر میخواست مثلا پنجره سالن چقدری بزنن  کابینت چ رنگی باشه درخونه چ رنگی باشه و چ مدلی کلی از دوستم نظر میخواست اما یهو بدون علت گفت فکر می‌کنم من نمیتونم خوشبختت کنم 😶 

هرچی دوست گفت چرا این فکر رو میکنی چطور به این نتیجه رسیدی چی از من دیدی 

فقط گفت من مقصرم نمیتونم خوشبختت کنم 😐 به همین راحتی با احساسات دوستم بازی شد الان ۱ سال گذشته ولی هنوز دوستم تو شوکه چون خیلی دوستش داشت میگفت میدونم اونم خیلی دوستم داشت . ولی نمیدونم چی شد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
الهی خوشبخت بشی عزیزم  خدا بهت نگاه کنه واسه خدا کاری نداره من خواستگار زیاد دارم ولی اینو خی ...

مرسی عزیزم💙

کاش علت عقب کشیدنشونو میگفتن

اگه شماره پسره رو داری چک کن ببین پروفایل باز میشه اگ باز میشه برا بقیه هم همینطوریه؟؟!اگ برا بقیه باز نشد یعنی شمارتو داره با استوری بزار ببین میبینه یا ن.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
سر و سنگین ولی گرم و خوش برخورد حتی باورم نمیشد که صبح با مادرامون ببینیم همو مجدد واسه عصر همون رو ...

ببین باید رفتارتو بیشتر واسم باز کنی که بتونم دقیق راهنماییت کنم

جزییات قرار طرز صحبت کردنت شوخیات همچیتو لطفا برام بگو

زیاد حرف میزدی؟ زیاد میخندیدی؟ گرم بودنت چطور بود

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه