2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتون برمیگرده ؟

2376 بازدید | 56 پست

بچه ها تورو خدا میشه نظراتتون بدین ؟

من یه خواستگار داشتم که از طرف استاد دانشگام به هم معرفی شدیم 

اون پزشک بود و منم فوق لیسانس دارم و شاغلم

من خوشکل و قد بلندم و مطمئن این آقا منو پسندیده بود

چون روزی که قرار گذاشت با مادرش و مادرم همدیگرو دیدیم انقدر پسند کرد که همون روز مادرش زنگ زد گفت اگه میشه عصر باز بچه ها همو ببینن

باز عصر همدیگرو دیدیم

و دو روز بعدش مادرش تماس گرفت میشه یه دیدار خانوادگی منزلتون بزاریم که اومدن و پسره خیلی خوشحال و دلگرم بود 

من توی اتاق که بودیم بهش گفتم کلا یه برادر دارم که مریضه و بیماریش ژنتیکی نیست در حین تولد واسش مشکل به وجود اومده و اون چیز خاصی نگفت

اما چند روز بعد مادرش تماس گرفت جواب منفی داد به ادامه ی رابطه

خیلی ناراحتم چون جفتمون همو پسندیده بودیم 

مطمئن بودم منو پسندیده

امکان داره برگرده ؟ 

به خاطر داداشم رفته ؟ 

آخه جلسه ی اول واسه داداشم که پرسید من بهش گفتم داداشم تو کار آزاده امکان داره بهش برخورده ؟ 

زمان باعث میشه پشیمون بشه و برگرده

من خیلی خواستگار داشتم ولی اینو از همه بیشتر پسندیدم چیکار کنم ؟ 

چه دعایی کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فکر کرده ممکنه بچتون این بیماری بگیره

وقتی بعد گفتن این رفته فکر دیگ ای نمیشه کرد...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

احتمالن فکر کرده مشکل برادرتون ژنتیکیه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وقتی خودش پزشکه قطعا بدون تحقیق راجع ب مشکل برادرتون ک نمیاد با خودش بگه ژنتیکه یا اکتسابی. 

حتما دلیل دیگه ای داشته

شاید شما زیاد نباید استقبال گرم میکردین ازشون یا ....