2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست
همین و میگم منتها برای بعضی ها برداشت ب نفع خودشون راحت تره دقیقا حرف منم همین فرق گذاشتن هاست .اونم ...

دختر اگر بخای ب همه اینا فکر کنی پیر میشی

بزن بر طبل. بی عاری

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
خب شما ک اینقد حساسی برو ب تولیدی بگو وسایل خونه مختص شما فقط یه دونه بزنه ک در کل ایران فقط تو داشت ...

اتفاقا کل جهیزیم همیمجوریه ب تولیدی نگفتم خالم از ترکیه برام خریده فقط ی تشک و از اینجا خریدم اینجوری شد .شماها هم خدا بهتون رحم کنه که ندونسته غم میشین رو دل آدما و هرطوز دوست دارین قضاوت میکنین من همتونو امشب سپردم به دل غم دیده بانو دو عالم .چون بدون اینکه حرف منو بفهمین شلوغ بازی در آوردید منتها ی عده آدم با درک و شعور خوب متوجه شدن من چی میگم من بحثم سر فرق گذاشتن های مادر شوهره ک از اول لباسای شوهر منم حتی می‌رفت میخرید.هر موقع شوهر من لباس جدید میپوشه جوری چپ چپ نگاه می‌کنه انگار پسر هووشه فقط ب این خاطر ک خانواده زن اون یکی نکردن دوست داره شوهر من نباشه ک فقط اون یکی پسرش غضه نخوره بخاطر این چیزا آدم و درد میگیره نه صرفا وسیله ‌‌‌‌‌‌.منتها ما مردم ایران عین مردم کوفه ایم ک اگر نبودیم این همه هم نوعمون از تنهایی و شدت غم آواره بیمارستان ها و دادگاه ها و قبرستون نبودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل من از اول پست های شما رو خوندم یکم انتقاد پذیری بد نیست بعد چی میشه مگ مثل شما بخرن من خودم ...

من بحثم الان روی مادر شوهرمه خیلی کم فهمیدن منظور حرف منو ...مادر شوهر من فرق می‌ذاره بین بچه هاش فک می‌کنه هرچی ما داریم یا شوهر من داره شده از جیبش باید بگیره برا اون یکی پسرش اما یه هزاری حیفش میاد خرج ما کنه. ماشاالله اینقدر آدم قضاوت گر هست ک مهلت ندن طرف حرف بزنه 

اتفاقا کل جهیزیم همیمجوریه ب تولیدی نگفتم خالم از ترکیه برام خریده فقط ی تشک و از اینجا خریدم اینجور ...

انشالله بانوی دو عالم به دلت آرامش بده

شاید نمیخاد زندگی اون پسرش با زندگی این پسرش تفاوت فاحش داشته باشه

یه مادره

حق داره

زورشو میزنه ک دل بچه هاش شاد باشه

والا غم سنگینی نبود ک کسی بخاد باهوت همدردی کنه

از اول ک شرو کردی نگا تحقیر امیز ب جاریت

نفرین ب خانواده شوهر

بعدشم ک گفتی قدرت خرید ندارین

هیچکس با همچین ادمی همدردی نمیکنه

البته خداروشکر دردی نداشتی ک نیاز ب همدردی باشه

فقط بچه ای

ک اونم در روند زندگی بزرگ میشی

شبت قشنگ

عزیزم فرق گذاشتن مادرشوهرتون بین شما وجاری وپسراش خیلی اشتباهه ،دوم اینکه حس میکنم ناراحتی قلبی شما بخاطر شبیه بودنولحاف هانیس بلکه بخاطر ناراحتی وکدورتی هس که مدتیه توی دلتون انباشته شده که انقدزود ناراحت میشید اگردل آدم شادباشه اینچیزا ناراحت کننده نیس انشالله که این مادر در برخوردش تجدیدنظربکنه وشماهم کمی به خانواده ی شوهرنزدیک تربشیدوبیشترمحبت کنیدباورکنیداوناهم مثه خانواده خودتون میشن فقط بامحبت احترام وسیاست

عزیزم فرق گذاشتن مادرشوهرتون بین شما وجاری وپسراش خیلی اشتباهه ،دوم اینکه حس میکنم ناراحتی قلبی شما ...

دقیقا همینحوریه. چقدر خوبه ک انقد فهیم هستین ک متوجه عمیق ترین دردای آدم میشین.

اتفاقا کل جهیزیم همیمجوریه ب تولیدی نگفتم خالم از ترکیه برام خریده فقط ی تشک و از اینجا خریدم اینجور ...

چقدر دینی مذهبیش میکنی دختر قبول کن دیگه 

شاید برادرشوهرت گناه داره تو هواست نیست اصلا مگه عروس وظیفه داره از ترکیه جهاز بخره ؟

شما علنا داری میگی باعث اختلاف ی خونواده دیگه بخاطر خودنمایی خودت شدی این قضاوتم من اضافه میکنم 

عزیزم فرق گذاشتن مادرشوهرتون بین شما وجاری وپسراش خیلی اشتباهه ،دوم اینکه حس میکنم ناراحتی قلبی شما ...

فرق گذاشتن کاش فرق گذاشتن بود من آدمهایی رو میشناسم بچه هاشونو دوست ندارن چه برسه بخان بینشون فرق بزارن 

عزیزم یکم کوتاه بیا🤣🤣🤣شما خودت همونی هستی که اینجا خیلیا رو بخاطر فقر تحقیر کردیا🤪قدرت خرید☠️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من بحثم الان روی مادر شوهرمه خیلی کم فهمیدن منظور حرف منو ...مادر شوهر من فرق می‌ذاره بین بچه هاش فک ...

خب عزیزم از اول منظورتو درست برسون کلا قدیما یکی از بچه هاشون براشون عزیزه تر مادرشوهر من بزرگشو و عروس بزرگشو بیشتر دوست داره زبونی میگ جفتتون مثل همید ولی مشخصه رفتاراش و اصلا برام مهم نیست ارامش خودم بهم بزنم برا اینکه اونو بیشتر دوسداره به جهنم

چقدر دینی مذهبیش میکنی دختر قبول کن دیگه  شاید برادرشوهرت گناه داره تو هواست نیست اصلا مگه عرو ...

چ گناهی ؟ مادرش تمام طلاهاش رو رفت فروخت برا اون خونه خرید در صورتی که اون خونه داشت و سر زندگیش بود اما چهار ساله من خونه ندارم نامزدم . پولاش و یواشکی داد براش ماشین خرید هرچی تن شوهر من میبینه میخره گناه شوهر من داره که احترام نگه میداره اما اون یکی داداش جلو خودم بارها مادرش و فحش داده ‌.من جهیزیه خوب بخاطر دل خودم خریدم نه دیگران .اونوقت این همه تبعیض و من ببینم ناراحت نشم با یه جهیزیه من تفرقه بیفته ؟ حرفتون منطقیه الان ؟

بیماری صعب العلاج داره متاسفانه درمان نداره. 😐

بهش محل صگم نده،  فقط جلو شوهرت بهش احترام بزار. 

در عوض بگو بخند،  وسیله های نو لباس نو بخر طلا بخر بزار چشش دراد. با شوهرت جلوش بگو بخند.  مادرشوهره منم هر چقد بهش احترام میذارم سرش نمیشه.  ول کن 

خب عزیزم از اول منظورتو درست برسون کلا قدیما یکی از بچه هاشون براشون عزیزه تر مادرشوهر من بزرگشو و ع ...

مگه مهلت حرف زدن ب آدم میدن؟ تا میخونن میان تند تند قضاوت میکنن یا می‌خوان عقل کل بازی در بیارن