2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست
نه خبر مرگش رو سیسمونی خریده مثلا بعنوان هدیه 

نگو این حرفو واس چن دست تشک که شبیه مال توعه دلتو بزرگ کن چیه مگه تشک اصلا شبیه هم باشه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

چه عزم جزمی برای شروع جنگ خاله زنکی با مادرشوهر!!!!!!!

اما یادت باشه توی هر جنگی دو طرف آسیب می بینن

خودتو تغییر بده و دنبال چیزای مهمتری باش انرژیتو واسه این حرفا هدر نده حیف عمر و زندگی آدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ جواب. دادی منم میخاستم همین بنویسم بلد نبودم 

اخه بعضی حساسیتا بی مورده و فقط خود طرف حرص میخوره

یه نگا ب جامعه بندازه معنی درد و همدردی رو متوجه میشه

نه اینکه مادرشوهرم از تشک من اسکی رفته

رفته ک رفته

کلا سن و سال آدم کم باشه رو چیزای بیخود زوم میکنه

بلدم نیس محترمانه بگه ک بقیه نگن عجب ادم خودنمایی

بهرحال انشالله حال دل همه خوب باشه

تشک بخوره تو سرش از تبعیض گذاشتن هاش بین بچه ها دلم میسوزه

اینوازاول بگو

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
مگه مهلت حرف زدن ب آدم میدن؟ تا میخونن میان تند تند قضاوت میکنن یا می‌خوان عقل کل بازی در بیارن  ...

و اینکه متوجه شدم شما نامزدی عزیزم ی مرد اصلااااا خوشش نمیاد راجب خانوادش بد بگی اگ بخای احترام و عزتتو داشته باشی حتی به دروغ جلوش از خوبی هاشون بگو مثلا همین جریان و با خنده و شوخی بگو دیگ طرف خودش درک میکنه ک شما چقد خانمی میکنی در قبال رفتارهای مادرش

انشالله بانوی دو عالم به دلت آرامش بده شاید نمیخاد زندگی اون پسرش با زندگی این پسرش تفاوت فاحش د ...

بانوی دوعالم  

بیماری صعب العلاج داره متاسفانه درمان نداره. 😐 بهش محل صگم نده،  فقط جلو شوهرت بهش احترام بزا ...

دقیقا اینم همین مدلیه. تا حالا بهش بی احترامی نکردم اما بخاطر این تبعیض قایل شدناش حتما اینکارو می‌کنم

چ گناهی ؟ مادرش تمام طلاهاش رو رفت فروخت برا اون خونه خرید در صورتی که اون خونه داشت و سر زندگیش بود ...

خب خانم اینارو تو میدونی ما ک نمیدونیم

یا تاپیک نزن

یا هر چی هستو بگو ک متهم نشی ب حسود بودن

ک بگن بخاطر تشک ببین چکار میکنه

کی گفته از من خوششون نمیاد ؟؟؟ الان تو زندگی منی تو؟ کی گفت اصلا اونو دوست دارن ؟ خانواده اونو از خو ...

چقدر جهاز جهاز می‌کنی، چیزی که خودت تو داشتنش نقشی نداشتی و به بادی بنده و خدا می‌تونه تو چشم به هم زدنی همه رو ازت بگیره، انقد به خودت نناز، از حرفم ناراحت نشی کم تجربه ای اینارو بعدا متوجه میشی، ارزش انسان به دو تیکه چوب و پلاستیک نیست

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
خب خانم اینارو تو میدونی ما ک نمیدونیم یا تاپیک نزن یا هر چی هستو بگو ک متهم نشی ب حسود بودن ک بگ ...

شما مهلت حرف زدن ب آدمها میدید ؟ فقط تند تند قضاوت میکنین سوال میکردی تا جواب میدادم بعد اگ قانع می‌شدی من حسودم آنقدر شلوغ میکردی. آدما اینجا برا موضوعی که همون لحظه دلشون شکسته تایپک میزنن نمیشه که کل زندگی رو نوشت .شما هم مث بقیه درست جواب میدادی سوال میکردی تا متوجه می‌شدی 

شما مهلت حرف زدن ب آدمها میدید ؟ فقط تند تند قضاوت میکنین سوال میکردی تا جواب میدادم بعد اگ قانع می‌ ...

میتونستی همون اول دو کلمه بگی کلا تبعیض میذاره

نه ک بیای از جهاز نداشته جاری و قدرت خرید خودت بگی

مردم میگن عجب تازه ب دوران رسیده ایه

و اینکه من اول فقط کامنتا رو خوندم دیدم هم بی ادبی میکنی هم تحقیر با قربون صدقه جوابتو دادم

میتونی بری چک کنی

من بحثم الان روی مادر شوهرمه خیلی کم فهمیدن منظور حرف منو ...مادر شوهر من فرق می‌ذاره بین بچه هاش فک ...

خیلی بده خانواده بین فرزندشون فرق بزارن و مادرشوهرت یه لحظه به این فکر نمیکنه که دل شوهر شمارو خون می‌کنه صرفا بخاطر اون یکی پسرش

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
ببین این خط این نشون سر سال طلاقت میدن چون هم تعادل روانی نداری هم بی تربیتی،اون کاسه بشقاباتم هیچ ت ...

چقدر میسوزی تو حالا باز از من ...اینم بهت بگم بقول استادمون زن اگر شخصیت داشته باشه میشینه تو خونش.ما کار کردن و دنبال پول دویدن و جایگاه بالا نمیدونیم.بااین جایگاه بالای اجتماعی یه شوهر پیدا کن برا خودت