2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست

دوست عزیز من ی چند سال بیشتر از شما این راه رو طی کردم اگر مسائل رو برای خودت بزرگ کنی به خودت میای میبینی از زندگیت هیچ لذتی نبردی الان خودت باید از داشته هات استفاده کنی من مادر شوهرم بین پسرها فرق می زاره تا جایی که می خواد به آب و آتیش بزنه پسرش رو خونه دار کنه می گه شما خونه دارید همه چی دارید این پسرم نداره در حالی که نمی دونه ما برای داشته های الانمون چقدر تلاش کردیم از خواسته هامون گذشتیم اما الان به هیچ کدوم سعی می کنم فکر نکنم چون ی وقت به خودم میام میبینم جوانی رفت و ازش هیچی نفهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقییییقا..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایناییی ک حمایت میکنن خودشون ازونان ک تا دست کسی چیزی میبینن سریع میر ...

دقیقاااا.خالم حتی کیفشم عین من میخره .من چیزای کوچیکو که میبینم عین من میخره رو میندازم دور .برای جهیزیه ام وسعم نمیرسه که برم عوض کنم خیلی ناراحتم .فکر کن خونه ی تازه عروس باید ی فرقی با بقیه خونه ها داشته باشه ولی اینی که ۵۰ سالشه رفته عین من که ۲۷ سالمه خرید کرده🤕

....

[QUOTE=303942723]چقدر میسوزی تو حالا باز از من ...اینم بهت بگم بقول استادمون زن اگر شخصیت داشته باشه میشینه تو خونش.م ...[/QUOTE

ببین از همین حرفت باید فهمید عقلت کمه ..بخدا توهین نمیکنما جدی دارم میگم ،تو این بدبختیایی که تو نامزدی کشیدی بعدش باید دوبرابر بکشی من از تنهایی لذت میبرم اگرم بخوام روزی ازدواج کنم تاط۲۶/۷سالگی اصلا فکرشو نمیکنم بعدش با یه ادم که سرش به تنش بیارزه نه مثل شوهر تو ـ.بعدم یه خانم باید دستش تو جیب خودش باشه که اگه مثل تو سگ محلش کردن مجبور نباشه بسوزه و بسازه..

بخدا تا ده ساعت میتونم باتو بحث کنم انقدر بی فکر و  بچگانه نظر میدی خندم میگیره،تقصیر ندارن بنده خداها میسوزوننت عقلت کمه اخه😂

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
همینکه نترشیدیم باز خوبه 😋😉 چقدرم برات مهمم نشستی تایپکام و خوندی مرسی 😁

الهی شکر که این شوهر کرد اندازه سگ ارزش نداری برا خانواده و شوهرت بخدا اگه عقل داشتی عمرا نمیذاشتی انقدر بهت بی احترامی کنن البته عزت نفس نداری نمیفهمی...الان خودتم میدونی دارم درست میگم ولی روت زیاده بیخیال ــ افرین که نترشیدی .. فکر کردی جواب چپکی بدی مشکلت حل میشه؟یه فکری به حال زندگیت بکن مشخصه زیر۲۰سالی بعدا میفهمی چی شده

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸