2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم شما درک میکنی چون قدرت خرید داری ماشاالله می‌دونی هم تو این گرونی وقتی چیزی می‌خری اونم ج ...

عروس خانم اولا مبارکت باشه هرچی ک داری میخری ...ولی واقعا خودت یکبار اینا ک مینویسی و بخون ببین چقدر کلماتت بار منفی داره و نگاه از بالا ب پایین به خانواده همسر و بقیه...." شما قدرت خرید داری ماشااالله" !!!!!

اصلا بحث عقده و داشتن و نداشتن نیست

یه مارک وسیله، رنگ، یا هرچیزی ک برای خونه هست مگه اختصاصی برای شما تولید شده؟! الان وسایلی ک شما خریدی تو خونه هیچ کدوم از خانواده، اطرافیان، دوستات نیست؟ یعنی جایی ندیدی ک بگی اااا این مدل، این مارک، این جنس خوبه بخرم؟ نظر نپرسیدی؟

شاید ایشونم دیده جنس اینی ک گرفتی خوبه رفته از همین خریده ، خودت و اذیت نکن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

استارتر خیلی بدبخت و عقده ای هستی

خدا میدونه توی زندگیت چقدر کمبود داشتی که پر از عقده شدی و الان دوتا بشقاب چنگال اینقدر برات ارزش داره 

واقعا متاسفم برات و دلم برای خانواده ی شوهرت میسوزه که با وصلت کردن‌ با تو خودشونو بدبخت کردن 

وقتی کامنت‌هایی که گذاشتی رو خوندم ندیده و نشناخته ازت متنفر شدم 

لایک نکنید.  
اتفاقا یکی از روی من تقلید کنه خیلی خوشم‌میاد میفهمم سلیقه ام‌عالی ک الگوسازی میکنه  بعد میرم ...

والا

من زمستون یه کاپشن خریدم تا دوستام تنم دیدن ادرس پرسیدن ک بخرن

منم گفتم زودتر برید چون دوتا بیشتر نمونده بود

و کلی تو دلم ذوق کردم ک ماشالله سلیقه😎😉😉

من منظورم ب اینایی بود ک نظر میدن بدون اینکه بدونن چقدر سخته تو این گرونی خرج کنی و باهات اینکار و ک ...

خب شما ک اینقد حساسی برو ب تولیدی بگو وسایل خونه مختص شما فقط یه دونه بزنه ک در کل ایران فقط تو داشته باشی

آره اینجای کارش ک من گفتم رو جهیزیم حساسم لطفاً تا نچیدم ب کسی نگین من چی خریدم چیکار کردم بعد خودش ...

اصلا شبیه باشن چی میشه آخه🤨

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
این مادریه ک اون پسرشو بیشتر دوست داره همین من شوهرم از همه خانوادش خوش پوش تره اوندفعه پسر خاهرش ...

همین و میگم منتها برای بعضی ها برداشت ب نفع خودشون راحت تره دقیقا حرف منم همین فرق گذاشتن هاست .اونم انگار با شوهر من خصومت شخصی داره 

قربونت برم شما درک میکنی چون قدرت خرید داری ماشاالله می‌دونی هم تو این گرونی وقتی چیزی می‌خری اونم ج ...

عزیز دل من از اول پست های شما رو خوندم یکم انتقاد پذیری بد نیست بعد چی میشه مگ مثل شما بخرن من خودم جاری به دلایلی نمیتونست بیاد خرید جهزیه من با برادرشوهرم رفتم همش و مثل برا خودم گرفتم چون برادر شوهرم سلیقس زیاد جالب نبود واقعا چرا چیزهایی کوچیک گنده میکنید البته با احترام برا ارامش خودتون میگم بعضی وقتا خوبه ادم دنیارو به کتفش بگیره .