2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست
من الان برا مشکل جاری تایپک نزدم برا خودم زدم جاری خرید تشک مادر شوهر و بیاد ب من بگه ک مث مال تو خ ...

شاید خیلی خانمه که بدون جهاز از تو عزیزتره براش کادو میخرن..تو این همه به قول خودت خریدی ولی ازت خوششون نمیاد

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
ببین میشه توضیح بدی دقیقا کجای کارش بده من واقعا نمیفهمم تو مغزت چی میگذره؟

آره اینجای کارش ک من گفتم رو جهیزیم حساسم لطفاً تا نچیدم ب کسی نگین من چی خریدم چیکار کردم بعد خودش می‌ره هرچی من میخرم برا عروسش میخره. عروسش بنده خدا هم دستپاچه شده تند تند وسیله عوض می‌کنه از من عقب نیفته .این حسادت و ب عمد تقلید کردن هاشون بیشعوریه. اینکه مادر شوهر خودش می دونه جنسش خرابه یواشکی برده بعد عروسش میاد سریع ب من میگه مث مال تو خریده برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خیلی خانمه که بدون جهاز از تو عزیزتره براش کادو میخرن..تو این همه به قول خودت خریدی ولی ازت خوش ...

کی گفته از من خوششون نمیاد ؟؟؟ الان تو زندگی منی تو؟ کی گفت اصلا اونو دوست دارن ؟ خانواده اونو از خونشون بیرون میکنن . تو خودت هم معلومه جهاز نداشتی جاریت داشته گ الان داری اینجوری حرفای دلت و به یه آدم غریبه میزنی .این هدیه هم رسمه تو شهر ما همه باید بخرن تشک و این چیزا 

من الان برا مشکل جاری تایپک نزدم برا خودم زدم جاری خرید تشک مادر شوهر و بیاد ب من بگه ک مث مال تو خ ...

نه چرا بزنی😂😂

مث بچه ها بگو دلت بسوزه من فلان چیزو داشتم تو نداشتی زبونتم دربیار براش بیشتر بسوزه😂😂

شاید خیلی خانمه که بدون جهاز از تو عزیزتره براش کادو میخرن..تو این همه به قول خودت خریدی ولی ازت خوش ...

اینم مطمین باش عیج خانواده شوهری جهاز نداشتن عروس رو یادشون نمیره و همیشه میگن و تو سرش میزنن اگ بکشی خودت و خوبی کنی خانواده شوهر بازم این چیزا یادشون نمیره 

کی گفته از من خوششون نمیاد ؟؟؟ الان تو زندگی منی تو؟ کی گفت اصلا اونو دوست دارن ؟ خانواده اونو از خو ...

ببین این خط این نشون سر سال طلاقت میدن چون هم تعادل روانی نداری هم بی تربیتی،اون کاسه بشقاباتم هیچ تاثیری تو عزیز کردنت نمیذارن ـــ درضمن من مجردم اونقدرم شغل و جایگاه اجتماعی مناسبی دارم که تمااام افتخاراتم کاسه بشقاب و لحاف تشکی نباشه که بابام خریده ،به هرحال خوب بهت کردن میشناسنت که جزت میدن

آره اینجای کارش ک من گفتم رو جهیزیم حساسم لطفاً تا نچیدم ب کسی نگین من چی خریدم چیکار کردم بعد خودش ...

یه نصیحت از منِ مجازی بشنو

هیچ وقت نذار بفهمن رو چیا حساسی 

از همون نقطه بهت حمله میکنن

کی گفته از من خوششون نمیاد ؟؟؟ الان تو زندگی منی تو؟ کی گفت اصلا اونو دوست دارن ؟ خانواده اونو از خو ...

اسی اسم این کارات سیاست مداری نیست

خودتو زدی به پولدار بودن و لوس بودن و دختر بابا بودن

آدمایی مث تو بد زمین میخورن

بخدا قصدم این نیست شماتت کنم فقط نگرانت شدم

خدا زود جواب این مدل رفتارا رو میده

نمیگم جاری و مادر شوهرت مشکل ندارن اما اگر ببینن شما بزرگواری ازت الگو میگیرن

کاری کن از اخلاق و منش خوبت الگوبرداري کنن نه جهازت

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

ببین این خط این نشون سر سال طلاقت میدن چون هم تعادل روانی نداری هم بی تربیتی،اون کاسه بشقاباتم هیچ تاثیری تو عزیز کردنت نمیذارن ـــ درضمن من مجردم اونقدرم شغل و جایگاه اجتماعی مناسبی دارم که تمااام افتخاراتم کاسه بشقاب و لحاف تشکی نباشه که بابام خریده ،به هرحال خودت گفتی محلت نمیدن تو تاپیکات، خوب بهت کردن میشناسنت که جزت میدن

😂😂😂😂😂😂😂😂

نه اخه حرف یه نفر نیس

بیشتر کاربرا حرفت رو تایید نکردن عزیز جان

بیخیال بابا

اینم مطمین باش عیج خانواده شوهری جهاز نداشتن عروس رو یادشون نمیره و همیشه میگن و تو سرش میزنن اگ بکش ...

من کاری به اینچیزا ندارم اصلاـ. ولی هیچ دختر بی تربیتی با جهاز عزیز نشده ،رو خودت کار کن واقعا ترحم برانگیزی