2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت با حالت گارد نسبت به خانواده همسر زندگی رو شروع نکنید، آخرش خودت لطمه میخوری عزیزم بعدها موضو ...

اول نیست چهار ساله دارم تحمل میکنم بیشعوری هاشون رو .جالبه رو سیسمونی نداد جلو من چون بدجنسه می‌دونه کارش بده بعد جاری عمدا اومد ب من گفت

فکر نمیکنم منظور منو متوجه نشدید  منظورم اینه که تشک یه مدله دیگه بنده خدا خب باید چی می گرفته ...

اره است میگی.

منم فقط اونایی که دست دوزن و اونایی که آماده ان رو دیدم ، آماده ها چندتا دیدم همه یجور بودن

تازه زایمان کرده گفت دلش نشکنه که تشک ندارم روش بخوابم😉

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

پیرزنه دیگه . الان میخوای بیای به اسی بگی تو دوران نامزدیش بیاد موهای خودشو بخاطر همچین چیزایی بکنه ...

عزیزم منظورم رو کاملا اشتباه متوجه شدی 

منظورم اینه که کلا تشک یه مدله دیگه 

بنده خدا میرفته چی میخریده

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
اول نیست چهار ساله دارم تحمل میکنم بیشعوری هاشون رو .جالبه رو سیسمونی نداد جلو من چون بدجنسه می‌دونه ...

ببین میشه توضیح بدی دقیقا کجای کارش بده من واقعا نمیفهمم تو مغزت چی میگذره؟

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
مادر شوهر و خودت میدونی،اما خواهشاً هیچوقت جهازتو تو سر جاریت نزن

من الان برا مشکل جاری تایپک نزدم برا خودم زدم

جاری خرید تشک مادر شوهر و بیاد ب من بگه ک مث مال تو خریده از حسادتش من جهیزیم و نزنم تو سرش؟

حالا مامان من برداشته پارچه لهاف هایی که برا من دوخت رو به همه داد😅 چون یه توپ کامل بود زیاد بود 

تازه یه قواره برداشته برا عروسشم بدوزه 

یه قواره رو داده به جاریم 

مادربزرگم 

برا خودشم دوخته گذاشته تو کمد که من زایمان کردم رو اون بخوابم کسی میاد دیدنم لهافم نو باشه😂😂😂 

تازه همسایمونم میخواست میگفت خوشگله اگه داری ازت میخرم 

ولی حیف که تموم شده بود😅😂 

پارچشو شاید نزدیک به 10 سال پیش خریده بود متری 10 هزارتومن هم جنسش خوبه هم دیگه اون مدلی نیست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊