2777
2789

تکواندو علاقه ی ۵ ساله‌ی منه اما بابام اجازه نمیده برم میگه آدمای خوبی اونجا نیستن حوصله بردن و آوردنشون ندارم بهش گفتم با پول تو جیبی که بهم میدی خودم سرویس میگیرم قبول نمیکنه حتی میگه بهت ۲ برابر هزینه ای که باید بدی بری تکواندو رو میدم اما نرو

تروخدا بگید چجور راضیش کنم خیلی دوست دارم برم ورزش موردعلاقمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتا برای رسیدن به آرزوهات یا باید بزنی به سیم آخر و به بهای سنگین مثل مشکل خانوادگی یا بچه ننر نشون دادن خودت بهش برسی

یا یه راه منطقی از نظر خانواده‌ات براش پیدا کنی

یا صبر کنی تا وقتی که خودت مستقل بشی و نیازی به کمک بقیه نداشته باشی، اون موقع انجامش بدی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه وقتا برای رسیدن به آرزوهات یا باید بزنی به سیم آخر و به بهای سنگین مثل مشکل خانوادگی یا بچه ننر ن ...

خب این به سیم آخر زدنه چجوره یعنی چیکار کنم که قبول کنه

اگر هم بخوام صبر کنم مستقل شم که دیگه ذکقی ندارم براش اونموقع

خب این به سیم آخر زدنه چجوره یعنی چیکار کنم که قبول کنه اگر هم بخوام صبر کنم مستقل شم که دیگه ذکقی ن ...

شب و روز میشینی گریه میکنی

هی میری رو مخشون😐😂 درست مثل بچه سه ساله

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

زیر بار نرو رو حرفت بمون بگو بااااید برم

هیچجوره کم نمیارم چون میدونم اگه نرم تا ابد حسرتش تو دلم میمونه

ولی خو من هرچقدر پافشاری کنم براش مهم نیست یه روشی میخوام که قبول کنه

۴ روزه دارم شب و روز گریه میکنم دیگه افسرده شدم ولی روش تاثیری نداره😭😭😭😭

عزیزممم نگران نباش بهش می‌رسی

تازه هیچ‌وقت هم علاقه‌ات از بین نمیره، نگران ذوق و اینا نباش

اگه واقعا دوستش داشته باشی و جوگیر نشده باشی همیشه می‌تونی باهاش خوشحال باشی و اشک شوق بریزی

من یادمه برای گیتار خریدن یه سال اینا افسرده سگی بودم🫠