2777
2789

لطفاً آدم های دهاتی و بددهن نیان تو تاپیک 

پنج ساله که عقد موندم ۲۰ سالمه و چند ماه دیگه میشه ۲۱ سالم 

نمیدونید چه فشار روحی رومه جهیزیه ام هنوز کامل نیست خونه نامزدمم کامل نیست

می‌دونم این دوتا کامل بشه به بهترین نحو کامل میشه بهترین جهیزیه دارم میخرم و خونه نامزدم مثل کاخ اما خیلی ناشکری میکنم شایدم ناشکری نباشه و من حق دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭پنج سال واقعا زیاده همش میگم چرا خدا برای من نخواست چرا فلانی همسن منه عروسی کرد داره تعیین جنسیت میگیره چرا خدا برای من نخواست با اونقدر دیر میخواد بخدا شماها نمی‌دونید چقدر چقدر داغوووونم😭😭😭😭یکی دو ساعت در روز شکرگزاری میکنم و میگم خدایا تو خیلی هوامو داری از همه جهت گذشته از نعمت هات تو برای من احترام معنوی قاعل بودی 😭اما بقیه روز همششش نفرین خودم میکنم کفر میکنم چرا من باید پنج سال عقد باشم شاید چون آدم حسودی ام😭😭😭😭

حداقل بابام یه خورده ریز پول میده میگه برو وسایل کوچیک‌رو بقیه اش بخر نامزدم فقط میگه باشه یک قدم برنمیدارع دیگه😭😭💔💔💔قرار شده عید عروسی کنیم پنج ماه تا عید بنظرم خیلی دیره 💔💔💔اصلا شاید خدای نکرده با این نامزد بیشعورم شد بعد از عید چه خاکی تو سرم بریزم از طرفی هم چون همش در مورد عروسی بهش میگم غرورم خورد شده💔

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

خدا رو شکر که شهری‌ام و میتونم نظر بدمولی حال ندارم بخونم چی نوشتی

منظورم از دهاتی کسایی بود که مثل انسان های اولیه به آدم توهین میکنند 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میمردم عزیزم غرورم خورد شده از بس بهش گفتم چرا من بخوام التماس کنم چرا اون بیخیال باشه من التماس کنم💔😭

حق‌داری مجلس ساده بگیر برو سر خونه زندگیت

مجلس ساده نمی‌خوام دلم راضی نمیشه قرار شده تالار بگیریم

کاش میمردم عزیزم غرورم خورد شده از بس بهش گفتم چرا من بخوام التماس کنم چرا اون بیخیال باشه من التماس ...

حالا یه کم دیر بشهه اشکال داره 

بهتره اتفاقا سنت خیلی کمه

حالا یه کم دیر بشهه اشکال داره بهتره اتفاقا سنت خیلی کمه

پنج سال شده عزیزم دست خودم نیست داغونم 

ا رابطه کامل دارین که نامزدتان برای عروسی مشتاق نیست ؟

کامل نه یک ماهه داریم تلاش می‌کنیم کامل باشه چون واژینیسموس دارم حالا بهتر شدم 

مجلس ساده نمی‌خوام دلم راضی نمیشه قرار شده تالار بگیریم

صبر کن بنظر منم تالار بگیر حالا اونقدرم لاکچری نبود عیب نداره. سنت خیلی کمه عجله نکن اگر شوهرت رو دوست داری صبوری کن و حتما حتما خودتو با چیزای دیگت مشغول کن با درس یا کار یا کلاس مورد علاقه یا یادگرفتن مهارتا آشپزی و ... 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

کامل نه یک ماهه داریم تلاش می‌کنیم کامل باشه چون واژینیسموس دارم حالا بهتر شدم

از این به بعد برا خودت قانون بذار ،بگو هر وقت رفتیم خونه زندگیمون اون موقع رابطمون شروع میکنیم ,توهم دکتر برو تا اون موقع بهتر بشی.و تا وقتی که نرفتین زیر یه سقف باهاش رابطه نداشته باش