2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست
منه بدبخت چی بگم با خالم رفتم تهران ظرف خریدم  سری بعد خودش رفت عین مال من خرید مادرم رفت مبل ...

این کارا از حسادت میاد .حالا اینجا مطرح کنی همه علامه دهر میشن میگن و اشکالی داره فلانه اما اگر خودشون باشن چشای طرف و در میارن.تعحب میکنم این همه عاقل دیگه چرا انقدر اختلاف هست بین خانواده های ایرانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به اینچیزا ندارم اصلاـ. ولی هیچ دختر بی تربیتی با جهاز عزیز نشده ،رو خودت کار کن واقعا ترحم ...

همچنین عزیزم شما هم انگار خودت هیچی نبردی ناراحتی🤣 عزیز هم نیستی چون تند تند قضاوت میکنی بدون اینکه چیزی بدونی چقدر دلم سوخت برات

این کارا از حسادت میاد .حالا اینجا مطرح کنی همه علامه دهر میشن میگن و اشکالی داره فلانه اما اگر خودش ...

درد اینجاعه من کور شدم از بس تو اینترنت گشتم و مدل انتخاب کردم بعد خانوم راحت و اسوده میره میخره .حتی بهم گفت کابینت هاتو چطوری میخوای بزنی منم بزنم برا خونم .

گفتم اونوقت فرق خونه تو با من پیه؟

....
درد اینجاعه من کور شدم از بس تو اینترنت گشتم و مدل انتخاب کردم بعد خانوم راحت و اسوده میره میخره .حت ...

همین دیگه دیگران هم اگر قدرت خرید میداشتن و پول کلون خرج میکردن و یکی دیگه از روش اسکی می‌رفت میفهمیدن حرف منو شما رو منتها براشون پیش نیومده بنده خدا ها 

منه بدبخت چی بگم با خالم رفتم تهران ظرف خریدم  سری بعد خودش رفت عین مال من خرید مادرم رفت مبل ...

ملکه الیزابتی حالا مگه دو فرش چیه که ازت تقلید کنه یا نکنه شاید از سلیقه تو خوشش میاد شاید خودش بلد نیست بخدا که بدجنسی از شماست هم تو هم استارتر

ای داد بیداد من چهار ساله عروسشونم ککک سر کدوم سال؟؟؟ 🤣

تاپیکاتو خوندم ،متوجه علاقه شدید بینتون شدم

انشالله که خوشبخت بشی ،ولی مشابهت رو به چشم دیدم 

شب خوش

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
نه خبر مرگش رو سیسمونی خریده مثلا بعنوان هدیه 

وااااا. این چه طرز حرف زدنه خانم؟؟؟؟؟؟ خبر مرگش چیه؟؟؟؟؟ احترام بزرگ و کوچک حالیتون هست؟ 

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
همین دیگه دیگران هم اگر قدرت خرید میداشتن و پول کلون خرج میکردن و یکی دیگه از روش اسکی می‌رفت میفهمی ...

یعنی از رو شما اسکی رفتن پول جهاز ندادن؟

بابا شاید بی سلیقن

شاید اطلاعات کافی ندارن

الگو گرفتن

پول جهازشونو اگه میدادی چکار میکردی گل

میخاد ی کاری کنه مثلا پسرش جلوی شما کم نیاره

خدا خیرت بده ک حرف منو فهمیدی . من خودم برا بچه جاریم طلا خریدم ۱۰ میلیون بردم اونوقت ی مشت بی درک فک میکنن منظور من جاریه من دارم میگم یه مادر چرا باید این رفتار رو بکنه باورت میشه شوهر من لباس خوب میپوشه ناراحت میشه بد نگاه می‌کنه ؟ این چجور مادریه؟

تاپیکاتو خوندم ،متوجه علاقه شدید بینتون شدم انشالله که خوشبخت بشی ،ولی مشابهت رو به چشم دیدم  ...

چهار تا ظرف و دو تا فرش چه برنامه هایی سرش دارن بعد میگن مادرشوهر بده حالا پاش بیفته برا مادر خودشون از جیب شوهر عین فرشهای خودشون میخرن