2777
2789
امروز صب بی بی زدم😍😍😍😍😍بازم هاله افتاد.دارم از خوشی میمیرم.چند وقت بعد باید برم ازمایش؟هالش کمر ...

عزیزم خوشحال شدم خداروشکر انشالله بسلامتی بغلش کنی. روزموعدت  تیتر بتا بده عددش هرچی بود دوروز بعدش باز ازمایشو تکرار کن باید اون عدد دوبرابر بشه  😍😍😍😍

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
عزیزم خوشحال شدم خداروشکر انشالله بسلامتی بغلش کنی. روزموعدت  تیتر بتا بده عددش هرچی بود دوروز ...

فداتشم گلی ممنون😍انقدر ذوق دارم نمیدونم چی کنم.اما ی خانومی تو تاپیک دیگم گفت ممکنه هورمونات بهم ریخته باشه و درست نباشه راست میگه؟اخه درد دارم ترشح سفیدشیری هم دارم اما خیییلی کم.ینی۱۶ بتا بدم؟دو روز بعدشم باز برم ؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم گلی ممنون😍انقدر ذوق دارم نمیدونم چی کنم.اما ی خانومی تو تاپیک دیگم گفت ممکنه هورمونات بهم ری ...

اره روز موعدت تیتربتا بده ۲روز بعدم تکرار کن.من۴روز قبل موعدم بی بی چک مثبت شد  ترشحاتم زیاد شده بود شیری یا همون رنگ لوسیونی  اگه  بی بی چک داری تا روز موعدت بزن اگه روز به روز پررنگ تر شد دیگه خیالت راحت میشه بزارشون کنار هم مقایسه  کن قشنگ معلومه.خدا این حال قشنگ و ذوقتو واست نگه داره   حتما  بهم خبر بده  خوشحال میشم  باردار باشی 😍

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره روز موعدت تیتربتا بده ۲روز بعدم تکرار کن.من۴روز قبل موعدم بی بی چک مثبت شد  ترشحاتم زیاد شد ...

منم دیشب و امروز صب ترشحات شیری رنگم زیاد شد سمت راستمم همچنان تیر میکشه و کف پام گزگز میکنه.😍😍خدااااکنه.حتما عزیزدلم مررررسی بابت حرفای قشنگت و روحیه ای ک بهم میدی😘

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
منم دیشب و امروز صب ترشحات شیری رنگم زیاد شد سمت راستمم همچنان تیر میکشه و کف پام گزگز میکنه.😍😍خدا ...

خواهش میکنم گلم انشالله با خبرای خوش بیای