2777
2789
شما با منید؟ خدا الهی از زبونت بشنوه  داخل ی لیوان یک بار مصرف ادرارتو بریز با اون قطره چکنه ...

بلهههه🙂🙂ان‌شاءالله که خدا بهت یک نی‌نی کوچولو بده هرچه زودتررر هرچند الانشم فکر میکنم داده😁😁🤩🍬

و خدایی که به شدت برایم کافیست:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی کمرنگه فردا با ادرار اول صب دقیق تره بزن انشالله مثبته

برای صب جوابش دقیقه؟من عصری زدم ولی ۴.۵ساعت قبلش اب خورده بودم.الان ادرارم خیلی غلیظه و هرچقدر اب میخورم تغییر نمیکنه.روی چ علائمی میشه حساب بیشتری باز کرد؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
الهی ب حق امام حسین ک خدا دلمونو شاد کنه 😭

انشاالله دامن همه منتظرا سبز شه چله عاشورا ورداشتم ب این نیت خداکنه امام حسین ازم قبول کنه و دلم نشکنه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چشم 

چشمت روشن مهربون 

إن شاء اللّٰه خوشحال برگردی و منم تگ کنی خوشحالم کنی😍💗

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
چشم حتمن میرم شنبه میرم 

😘بسلامتی بغلش بگیری و بارداری راحتی رو تجربه کنی گلی

بعد۸تا۱۰دیقه انداخت همون اول ننداخت ینی مثبته؟علائمم دیشب تا صب دردی ب شدت پریود داشتم اما نشدم رحمم ...

منم ۴روز قبل موعد مثبت شد  فردام بزن ولی ادرار اول صب دقیق تره 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
منم ۴روز قبل موعد مثبت شد  فردام بزن ولی ادرار اول صب دقیق تره

خیلی امیدوار شدم دم همتون گرم واقعا😍😍😍حتما صب میزنم بازم 

خیلی امیدوار شدم دم همتون گرم واقعا😍😍😍حتما صب میزنم بازم 

انشالله که بارداری گلم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
انشالله که بارداری گلم 

فداتشم ممنون انشاالله

انشالله که بارداری گلم 

امروز صب بی بی زدم😍😍😍😍😍بازم هاله افتاد.دارم از خوشی میمیرم.چند وقت بعد باید برم ازمایش؟هالش کمرنگه دوتا مارک مختلف زدم یکی پر رنگ تر از اون یکی بود