اینبار بیاید از بدجنسی های خودتون در حق خانواده شوهر بگید بخندیم😂😂
من یه خواهرشوهر دارم که شدیدا حسادت و بدجنسی داره نسبت به من. و خیلی تاحالا منو چزونده و اذیت کرده توی این دوسال. من ۹۹ درصد مواقع بدی هاشو جواب نمیدم به احترام همسرم. مادرشوهرمم همیشه پشت دخترشه و اصلا یکبار نشده تذکر بده به دخترش. شوهرمم چن بار پیش مادرشوهرم گلایه کرده و گفته تو نصیحتش کن ولی مادرشوهرم زود پشت دخترشو گرفته و کار به جروبحث کشیده. برا اولین بار این چن روزه چزوندمشون و دلم خنک شد. مادرشوهرم خونشو عوض کرده بود و اثاث کشی داشتن. شوهرمم دوسه روز ماموریت کاری داشت و نبود. منم خونه مامانم بودم. دقیقا اثاث کشی اینا افتاد توی همون چن روز که همسر من نبود خونه. اینا هم پسر دیگه ای ندارن. خواهرشوهر و مادرشوهرم و دومادشون انقد کار کرده بودن که از نفس افتاده بودن. تازه دوسه تا کارگر هم گرفته بودن اما بازم چون پدرشوهرم کمرشو قبلا عمل کرده و نباید کار کنه دیگه همه کارا روی دوش این سه نفر بوده (خواهرشوهر سلیطه ام و شوهرش و مادرشوهرم) منم از قصد اصلا نه زنگ زدم نه رفتم کمکشون. گفتم برم کمک کنم که دوسه روز دیگه باز بدجنس بازی ببینم ازشون؟ ولشون کردم. نگو که اینا تحمل نکردن شوهرم برگرده همونجا زنگ زدن تلفنی کلی به من فحش دادن و گفتن ما از کت و کول افتادیم تا خونه رو تمیز کردیم و وسایل چیدیم زنت نیومده کمک اصلا !! شوهر بیچارمم اصلا به من نگفته که اینا زنگ زدن تورو فحش دادن!! خلاصه شوهرم از ماموریت برگشت و ... ادامه داره