2777
2789

اینبار بیاید از بدجنسی های خودتون در حق خانواده شوهر بگید بخندیم😂😂

من یه خواهرشوهر دارم که شدیدا حسادت و بدجنسی داره نسبت به من. و خیلی تاحالا منو چزونده و اذیت کرده توی این دوسال. من ۹۹ درصد مواقع بدی هاشو جواب نمیدم به احترام همسرم. مادرشوهرمم همیشه پشت دخترشه و اصلا یکبار نشده تذکر بده به دخترش. شوهرمم چن بار پیش مادرشوهرم گلایه کرده و گفته تو نصیحتش کن ولی مادرشوهرم زود پشت دخترشو گرفته و کار به جروبحث کشیده. برا اولین بار این چن روزه چزوندمشون و دلم خنک شد. مادرشوهرم خونشو عوض کرده بود و اثاث کشی داشتن. شوهرمم دوسه روز ماموریت کاری داشت و نبود. منم خونه مامانم بودم. دقیقا اثاث کشی اینا افتاد توی همون چن روز که همسر من نبود خونه. اینا هم پسر دیگه ای ندارن. خواهرشوهر و مادرشوهرم و دومادشون انقد کار کرده بودن که از نفس افتاده بودن. تازه دوسه تا کارگر هم گرفته بودن اما بازم چون پدرشوهرم کمرشو قبلا عمل کرده و نباید کار کنه دیگه همه کارا روی دوش این سه نفر بوده (خواهرشوهر سلیطه ام و شوهرش و مادرشوهرم) منم از قصد اصلا نه زنگ زدم نه رفتم کمکشون. گفتم برم کمک کنم که دوسه روز دیگه باز بدجنس بازی ببینم ازشون؟ ولشون کردم. نگو که اینا تحمل نکردن شوهرم برگرده همونجا زنگ زدن تلفنی کلی به من فحش دادن و گفتن ما از کت و کول افتادیم تا خونه رو تمیز کردیم و وسایل چیدیم زنت نیومده کمک اصلا !! شوهر بیچارمم اصلا به من نگفته که اینا زنگ زدن تورو فحش دادن!!  خلاصه شوهرم از ماموریت برگشت و ... ادامه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دونه خواهر شوهر دارم ک خیلی خوبه کلا با ما زندگی میکنه همه کارهای خونه هم با اونه غذا تمیز کاری چایی و پذیرایی کردن از مهمون و خیلی خوب انجام میده فقط لباسها را نمیتونه صاف اتو بکشه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

لایک

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بقیه رو نوشتی لایکم کن بیام

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
ی دونه خواهر شوهر دارم ک خیلی خوبه کلا با ما زندگی میکنه همه کارهای خونه هم با اونه غذا تمیز کاری چا ...

مال کدوم افسانه است اون وقت🤭

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

منم همه سعیمو کردم خوب باشم اونا نخواستن و من جواب بدی هایی ک کردن و دادم و راس میگن با سکوت کردن فقط طرف مقابل فکر میکنه حق با اونه همچنان ب رفتار بدش ادامه میده 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است