چیزی که خودمم تجربه ش کردم هرکیو مشناسید تگ کنید تا بیام بگم براتون
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
نه من زندگی عادیمو دارم نه فوبیا دارم نه چک میکنم نه.... فقط خیلی واضح و شفاف چند بار دیدمشون حرف زد ...
اهاپس نه من مثل شمانیستم من کسیو ندیدم تو ذهنم سوالام میچرخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهاپس نه من مثل شمانیستم من کسیو ندیدم تو ذهنم سوالام میچرخه
کاش کسیو میدیدم موضوع اینه که کسیو دیدیم به شناسه (یم) توجه کردی؟؟ اینه که منو مطمئن میکنه چون چشم من گوش من خطا کنه چشم و گوش بقیه چرا باید دقیقا همونو ببینه و بشنوه؟
چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
کاش کسیو میدیدم موضوع اینه که کسیو دیدیم به شناسه (یم) توجه کردی؟؟ اینه که منو مطمئن میک ...
یم چیه؟
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
میگم به شناسه جمع توی فعل دیدیم دقت کن معنیشم گفتم که من به تنهایی تو اون لحظه نبودم کسی که پیشم بود ...
اها
اسی اینکه ازدواج با شوهرت یه روز رویای تو بوده مگه شوهرت چی بوده؟ مگه چقدر با هم فاصله داشتین؟ ...
ببین ما ۱۱سال اختلاف سنی داشتیم انقد دخترای پولدار دورش بودن که نگو بعد مثلا ما ۶ سال باهم دوست بودیم همش میگفت من زن نمیگیرم و ال وبل البته شرایطشم نداشت میدونی چی میگم اصلا ادم ازدواحی نبود بعد که من اینارو نوشتم انقد حساس شده بود خاستگار برای من میومد حسودیش میشد 😂😂😂 حتی خانوادشم فک نمیکردن این زن بگیره ببین دیگه چی بوده خیلی سخت بود ولی بهم رسیدیم
اسی اینکه ازدواج با شوهرت یه روز رویای تو بوده مگه شوهرت چی بوده؟ مگه چقدر با هم فاصله داشتین؟ ...
مثلا کسی که قبلا اصلا شاید بهم حسی نداشت یااگه داشت کم بود یدفعه تغییرکرد
بعد یه پسری بود مغرور که به کسی پا نمیداد تموم شهر ارزو به دل موندن این نگاشون کنه هزار تاشونو خودم دیدم
من تو نوشته هام از خداخواستم نه بنده خدا تنهاامیدم خدابود و خداروشکر خدا بهم دادش