2777
2789

کنکوری هستی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

🤷‍♀️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اومد بیرون مگ چی میشع چ اتفاق خاصی میفته ؟!اونا ب کار خودشون ادامه میدن من می‌شناسن طرف تو کنکو ...

دیگه مردم می‌فهمن کی با سهمیه بوده و احتمال مراجعه بهشون کمتر می‌شه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

حالا اومد بیرون مگ چی میشع چ اتفاق خاصی میفته ؟!اونا ب کار خودشون ادامه میدن من می‌شناسن طرف تو کنکو ...

ببین همه فک میکنن فقط یه دونه این سهمیه است….‌

سهمیه هیت علمی

بچه نماینده میاد با ما یه جا میشینه سر کلاس

خریدن صنذلی های دندنون پزشکی

….

همه جاااااا شده پول و رانت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دیگه مردم می‌فهمن کی با سهمیه بوده و احتمال مراجعه بهشون کمتر می‌شه 

اگر مردم همچین حافظه ای داشتند و پیگیر بودند، اوضاع خیلی بهتر از این بود...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یکجا دیدم نفر ۱ تخصص دانشگاه تهران نیاورده بود مجبور شده بود بره بهشتی چون تهران تو اون تخصص خاص دندون فقط ینفر میگرفت و اونم یه ادم سهمیه ای قبول شد. یعنی شما ۱ هم بشی بازم ممکنه به هدفت نرسی بعد یه عده میگن سهمیه بهانس فقط تلاش ادم مهمه!

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
ببین همه فک میکنن فقط یه دونه این سهمیه است….‌ سهمیه هیت علمی بچه نماینده میاد با ما یه جا میشینه ...

سهمیه ی هیئت علمی که ازین سهمیه ی ایثارگران هم بدتره، اما خرید صندلی اونجوری نیس که میگن، خیلی خیلی کم و اینکه اونایی که بفهمننو اجازه نمیدن به تحصیلشون

سهمیه ی هیئت علمی که ازین سهمیه ی ایثارگران هم بدتره، اما خرید صندلی اونجوری نیس که میگن، خیلی خیلی ...

تو فک میکنی کمه عزیزم 

اگر مردم همچین حافظه ای داشتند و پیگیر بودند، اوضاع خیلی بهتر از این بود...

سهمیه ایا انقدر بیسوادن که ادم اگه یبار رفته باشه پیششون کلا متوجه میشه چقدر پرتن و به فامیلا و دوستاشم میگه نرن. به همین صورت کسی دیگه نمیره پیششون

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨