2777
2789
عنوان

خانوما تاحالا رفتین تو زندگی کس دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 301 پست
اسنک خوشمزه بدب دلت راه نده
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
اصلا این قضیه ی خیانت رو نمیشه دلیل خاصی براش پیدا کرد.. یکی از اقوام ما یه خانوم بسیار بسیار زیبا...ازون زنا که از در وارد میشه مورد توجه همه قرار میگیره..شوهرش طلاقش داد یه زن گرفت وای چشمتون روز بد نبینه خیلی ناجور...البته همه بندگان خدا هستیم چه زشت و چه زیبا...ولی هیچ کس توقف نداشت اون زن بجای اون خانوم زیبا بیاد...نه لباس پوشیدن. نه زیبایی نه ظرافت..نه سر و زبون..هیچی من واقعا دلیل آقایون رو متوجه نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرش کردهجای اون زم بعدیکی میاد
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
چه ربطی داره ب شوهرت اعتمادکن ارامشوب زندگیت بیاروبراش کم نزار
ببینید بچه ها اولا من براش خیلی جوون بودم و شیطون خوب زیبا و خوش تیپ و باکلاس تعریف از خود نباشه تو اکیپ اینا همه پسرا میخواستن بامن دوست بشن اینارو بعدها فهمیدم بامن گردش و کلا نوع جدیدی از زندگی حالا در مقابل یه زندگی که حالا توش قبلا دعوا زیاد بوده چون سن کم ازدواج کرده بودن تجربه الان ماهارو نداشتن ما الان خیلی میدونیم و خوب خانم خسته از کار گاهی غرغر و به خود نرسیدن و بچه شیرخواره شباهم که پیش هم نبودن همه اینا باعث گرایشش به من شد
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
باران خانوم بره سرکاربچه باشه زندگی همش گل وبل بل نیست ک
خب می بینی بعد۱۵سال زندگی قرارنیست همش خوش باشه دعواهم بالاوپایین هست . اون ذاتش خراب بوده چون الانم باکسی هست
تینا منم همینو میگم همه ما گاهی خسته میشیم و در مقابل وقتی یه چیز خوب میبینیم جذبش میشیم مثلا من رستوران بازم اسماشونو اینارو میگفتم دقیقا از همین جا رابطه ما استارت خورد بعد ماشینامون کارتینگ از این چیزا من مجرد و تایم آزاد خوب یه خانم شاغل مطمئنا شرایطش اینجوری نیست
دلم برای زنش سوخت انتخاب خودش بد درامده راهی نداره طفلک حتما حمایتش نمی کنن خانواده
چجوری بهم زدی ؟توانایشو چجوری ایجادکردی
اون ادم کمبود داره مثلا خانومه میزده تو سرش که فلانی رفته خارج تو عرضه نداری من نمیگم زنه مقصره میگم همه چی دست به دست هم داد اینم میومد پیش من دروغ میگفت من فلان کشورارو رفتم منم ساده بودم تازه درسم تموم شده بود اومده بودم ایران واصلا قیافه هم نداشتااا فقط سر و زبون واسه ماشین من همون ماه اول دوستی سیستم پنج میلیونی خرید