2777
2789
عنوان

خانوما تاحالا رفتین تو زندگی کس دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 301 پست
من به سختی خیلی ضربه خوردم انقد دنبالم بود دم خونمون میومد از اونورم هی زنه زنگ میزد نقطه اتصالشون همون بچه بود چون اقا به شدت بهش وابسته بود البته اونم مثل خودش کرده به زنه احترام نمیزاره بچه
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
نظر منم اینه که مقصر مرده ،چطور اگه یه زن متاهل با یه پسر مجرد دوست بشه زنرو حتا تا پای سنگسار هم میبرن و کاملا زنه مقصره ولی وقتی جریان مردا پیش میاد کلا قضیه فرق میکنه ،بنده خدا گول عشوه خورده ،اه که چقدر بده که ما زنا خودمونم تو سر خودمون میزنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری قیدشوزدی
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
اره واقعا
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
چندبار باهام دعوا کرد که این عکس نزار پروفایلت زنم میبینه دعوا راه میندازه منم میگفتم وا اختیارشو دارم بعد بهم توپید و دروغاش رو شد و خیلی چیزارو فهمیدم و عینا این موصوع برای خودم پیش اومد یه خانمی از اقوام نامزدم هی باعکس پروفایلش اذیتم میکرد اینم تاوان لجبازی من
خداروشکر دست کثیفش رو شد حیف اون زن خدایی خیلی دلم میخواد ازش حلالیت بگیرم یه جورایی با اینکه من نمیدونستم حتی به اصرار زنه و اشکاش که میگقت روبرو کن انجام دادم ولی نمیخوام باز یاداوری بشه
خیلی بد کسی وارد زندگی شهصی بشه جدیدن یه نفر برام تعربف کرده که زن صیغه ای یه مرد پنجاه ساله است که رنش خونه اش تهران وسطح تحصیلات عالی ووضع مالی توپ ولی این دختر وارد زندگی این مرده شده دوتا دختر داره که بزرگش شانزده سالشه خیلی ناراحت شدم طوری که میگفت دختره از نبود پدرش سواستفاده کرده وبه لجن کشیده شده یه دختر پانزده ساله. وقتی برام صحبت میکنه طوری از زنه صحبت میکنه انگار خودش قدیس وزنه تمام مقصر این رو هم بگم کل مال وخونه وهمه چیش به اسم زنس وجرات نمکنه کاری کنه اگه زن بفهمم بیچاره چیکار میکنه بنظرتون.
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
باران عکس چی پروفایلت بودمگه
این زنه که میگم باورتون نمیشه وقت های که مرده نیست همش دنبال مردهای دیگه است وای چشم چرونی مردهای دیگه رو میکنه واز توی تراس همش هواسش هست ببین مرد اپارتمان روبه رو کی میاد تو پنجره
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
ارزو جان قضیه ات چیه میشه تعریف کنی ؟؟
عکس خودم یا متن کلا گیر میداد منم لجم دراومد اونم لجش دراومد که من خوب و خوش میرم میگردم و هیچیم نیست اونا زندگیشون خراب شده منو مقصر میدید در صورتی که خودش مقصر بود مثلا زنه عکس منو نشون میداده که ببین این الان با دوستاش رفته خوشه تورو حساب نکرد
ارزو جون دلیل خیانتش چی بود
باران خوب کردی
مهسا دقیق بخدا وقتی مرده یه هفته مرخصیش رو میره پیش زنش وبچه هاش این مثل چی هار میشه میگه نباید بری حتی چند بار خودکشی کرده. من موندم این مردهای احمق چطور با همچین زن های زندگی میکنن باور کن حتی قیافه هم نداره