2777
2789
عنوان

حالتون بد باشه هیچ کس حالتون نپرسه ناراحت میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6702 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تینا خانم من دارم از فضولی میمیرم خب خودت به پسر عموت پیام بده بپرس چی میخواسته بگه بگو فکرمو مشغول کردی دلشوره دارم چی میخواستی بگی من واکسن زدم دستم درد میکنه اگه خوب نباشم جمعه شاید نیام 

تینا خانم من دارم از فضولی میمیرم خب خودت به پسر عموت پیام بده بپرس چی میخواسته بگه بگو فکرمو مشغول ...

نه بابا زشته خودش پیگیر شه

تینا پرسید که اتفاقی افتاده نگرانم و اینا

اونم گفت نه چیزی نیست و جمعه میگم،دیگه دوباره بخواد اس بده بهش فک میکنه آویزونه 

بهتره تا جمعه صبر کنه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خب به مامانت بگو دلیل این تبعیض چیه ولی خدایی واکسن دیگه ابن حرفا را نداره 

کلا پسر دوستن طرف مامانم از بچگی همش تبعیض دیدم نه این که ازم بدشون بیاد بهم توجه نکنن ها ولی خیلی دلمو شکستن با تبعیضاشون

اگر از پسر داییم میدیم کسی نمیپرسه منم توقعی نداشتم  حتی صبح خاله م زنگ زد مامانم خونه نبود نگ ...

شما از کجا میدونی همه روزی دو بار زنگ میزدن حالشو بپرسن؟

مگه همش پیش اونا بودی؟

زیادی داری بزرگش میکنی

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

شما از کجا میدونی همه روزی دو بار زنگ میزدن حالشو بپرسن؟ مگه همش پیش اونا بودی؟ زیادی داری بزرگش م ...

یه روز که هممون جمع بودیم زن داییم گفت یه واکسن که چیزی نیس همتون روزی دو بار زنگ میزدین