2777
2789
عنوان

حالتون بد باشه هیچ کس حالتون نپرسه ناراحت میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6702 بازدید | 77 پست
بشدت پسر دوستن  منم اولین بار نیس تبعیض میزارن همیشه به چشم میبینم و هیچی نمیگم

به فکر خودت باش خودت رو اولویت قرار بده به خودت برس مثلا همین واکسنت  برو واسه خودت اب میوه بگیر به خودت برس از کسی انتظار نداشته باش ی دختر قوی ومستقل باش خودت رو ازار نده همیشه انتقام ضربه زدن نیست اکثر مواقع موفقیته موفق باشی تو زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واکسن زدن حال پرسیدن داره ؟!! 

خیالت راحت به پسر بودن ربطی نداره ،حتما زنداییت روابط اجتماعیش خوبه همیشه تو همه حال حال دیگرانو میپرسه برای همین حال پسر داییتو پرسیدن ،یا حالت دوم اینه که زنداییت انقدر سلیطست همه ازش میترسن که حرف دربیاره و داستان درست کنه برای همین پرسیدن ، همه ی اینا به کنار سنت کمه از من یه نصیحتی بشنو اصلا تو زندگی خودتو درگیر این خاله زنک بازیا و فلانی چرا این کارو کرد فلانی چرا اون کارو نکرد نکن که نتیجه ای جز حال بد برات نداره ،برای خودت زندگیتو کن خوشحال و شاد بدون این دغدغه های الکی

به فکر خودت باش خودت رو اولویت قرار بده به خودت برس مثلا همین واکسنت  برو واسه خودت اب میوه بگی ...

اصلا هیچ کس بهم محل نمیده به مامانم میگم از شونه م تا ارنجم بی حسه میگه خودتو لوس نکن من که میدونم دروغ میگی

اصلا هیچ کس بهم محل نمیده به مامانم میگم از شونه م تا ارنجم بی حسه میگه خودتو لوس نکن من که میدونم د ...

وا چطور دلشون میاد دختر به این زیبایی. من که از دختر محروم شدم . کاش اونا که دارن قدر بدونن

[QUOTE=303705758]اصلا هیچ کس بهم محل نمیده به مامانم میگم از شونه م تا ارنجم بی حسه میگه خودتو لوس نکن من که میدونم د ...بگو درد دارم اگه خودم رو برای شما لوس نکنم برای کی لوس کنم شمانه نازم میکشید نه به دردم میرسید دردم چندبرابر میشه وقتی میبینم احازه ندارم خودم براتون لوس کنم باترفند وسیاست  دخترانه با هاشون حرف بزن نه خودت مقایسه کن با کس دیگه