2777
2789

استرس دارم به خاطر زایمان.دعا کنید دکترم قبول کنه برم سزارین.خیلی میترسم.هم از طبیعی میترسم هم سزارین ولی سزارینو ترجیح میدم.اولین بارداریمم هست هیچ تجربه ای از زایمانو‌اینا ندارم😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان دولتی میری؟؟؟؟

نه خصوصی سزارین.اگه دکترم کوتاه بیاد و راضی شه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

کلاس بارداری شرکت نکردی؟ 

نمیدونم چرا باید از زایمان ترسید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دکترای ایران ک گلم

پول فقط میخوان

باید پول بدی تا راحت زایمان کنی

یه دکتر خوب ولی برو

دکتر درست حسابی و مطمئن

بگو معاینه کنه

ببینه لگنت اصلا مناسب زایمان طبیعی هست

اگر نیست مستقیم بری سزارین وقت هم هدر ندی بیخود

چون دکتر دولتی

براش مهم نیست میفرسته طبیعی

مگر پول بهش بدی

یا استثنا کسی باشه ک شرفش مهمتر از پول باشه

نگران نباش عزیزم🌸🩵🩵🩵🩵

راحت زایمان میکنی

بغل میگیری

سختی ها هم از یادت میره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کلاس بارداری شرکت نکردی؟ نمیدونم چرا باید از زایمان ترسید

نه فقط دو جلسه شرکت کردم بقیشو نتونستم چون دانشجوام کلاسام شروع شدش.

مگه ترس نداره زایمان؟