2777
2789
عنوان

با شوهرم و مادر شوهرم چه کنم ؟

745 بازدید | 16 پست

خواهرشوهرام رفتن مسافرت .مادرشوهرم تنها بود و چون تنها دوست نداره بره روضه اسرار که باید دختر همسرم که با ما زندگی میکنه بره پیشش بمونه البته پدرشوهرم و برادرشوهرم هم بودن من گفتم اشکالی نداره ۴ شب موند اون شب که قرار بود خواهرشوهرام از مسافرت بیان ما رفتیم دنبال دخترمون مادرشوهرم ک اصرار باید بمونه اونارو ببینه دارن میان و .. حالا همشون تو یه کوچه زندگی میکنن دور نیستن بهم .چون هر سری اونا میرن مسافرت و برمیگردن کلی بیماری  میارن چون ۴ تا هم بچه بود باهاشون خلاصه دختر منم مریض شده از طرفی من قبلش گفتم اونا مریضن نمونه .حالا ک دخترم مریض شد مادربزرگش هی اصرار بیاید ببریدش .شوهر منم گردن نمیگیره ک اونا مریض بودن و کار مادرش اشتباه بوده بچه رو نگه داشته چون خبر داشت و ب دخترم گفته بود ب مامانت نگو اونا مریضن بمون .هر بار اونور مریض آمده یا شپش گرفته منم همش شیاف بذار و مراقبت کن و دوتا دختر دیگم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول شیرخشکبچه رو دادم دارو خریدم و دکتر بردم .۵ سال همین کارشونه  میبرن پیش خودشون مریض تحویل میدن دوتا بچه دیگم میگیرن .من میمونم کلی کار بعد طلبکار هم میشن 

بگو اگ قراره من مادری کنم مثل بقیه دخترام باید هرچی گفتم انجام بده وقتی میگم بیاد خونه بیاد خونه با بقیه دخترام فرقی نمیکنه 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
تو رو خدا زن بابا نباش واسه اون بچه الان دیگه تو مادرشی یعنی چی دختر شوهرم 

عزیزم وقتی میگم تو دخترم تو نینی سایت میگن بزن تو دهنش با زور بردار بیارش .چون تاپیک قبلا زدم چنین مواردی رو .وقتی میگم دختر شوهرم ی کمی راه حل منطقی میگن 

عزیزم وقتی میگم تو دخترم تو نینی سایت میگن بزن تو دهنش با زور بردار بیارش .چون تاپیک قبلا زد ...

عزیز دلم این از منی که نامادری داشتم به شما اینکه مثل دختر خودت بزنی تو دهنش به قول خودت خیلی خیلی بهتره اینکه دقیقا همون کاری رو بکنی که اگه دخترت بود انجام می‌دادی رو انجام بدی این بچه حتی اگه تمام محبت های مادرانه رو خالصانه از تو دریافت کنه بازهم ته ته دلش جای خالی مادر خودش هست حالا فکر کن یه رفتارا و حرفایی بخواد به این بچه نبود مادرشو یادآوری کنه می‌دونی به این فکر کن این بچه با خودش میگه اگه مامان خودم بود ... ازت ممنونم که به فکرشی می‌دونم نگرانی های زیادی داری ولی در رابطه با یه سری مسائل الویتت رو تغییر بده الان اینکه اول حال اون بچه خوب باشه بعد درباره این موضوع راه حل پیدا کن و ازت تشکر میکنم که واسش مادری می‌کنی 

عزیزم وقتی میگم تو دخترم تو نینی سایت میگن بزن تو دهنش با زور بردار بیارش .چون تاپیک قبلا زد ...

کامل درکت میکنم 

خیلی حق داری

منم خیلیا رعایت نمیکنن بچمو مریض میکنن میگم توروخدا رعایت کنید این بچه مریض میشه ده روز زندگی ما تعطیل میشه خودش کلی عذاب مبکشه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰