2777
2789
عنوان

زندگی واسه پولداراس فقط...؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 58 پست
یعنی هیچ جوره حل نمیشه؟ با دو شغله شدن همسرت با شاغل شدن خودت

ببینید من صدمو گذاشتم ولی نشد... من میخوام کار میکاپمو شروع کنم اما ۱۰ تومن نیاز دارم ک تا دیروز با بدبختی جورش کردیم ۵ تومنش رفت دکتر و آزمایش و روغن و تاید و اینا واسه خونه ... توی کل یخچالمون فقط ۵ تا بطری آب هست با یه کنسرو تن و یه رب... فریزر هم خالی... ب خدا دیگه نمی‌دونم چی کار کنم ب هر دری زدم نه کسیو داریم ک کمکمون کنه نه دری برامون باز میشه ب خدا عاشقشم جونمو سرش دادم و بازم میدم ولی خدا می‌دونه تاحالا انقد خوار و حقیر نشده بودم هیچ وقت🙃

به امید ازدواج بهتر که اصلا این کار و نکن چون هیچی معلوم نیست و اگرم مشکلت فقط،پوله میشه باز یه کاریش کرد ولی بنظرم مشکلات دیگس که پول میشه بهانه... چون بنظرم آدم پول پرست از اول با پولدار ازدواج میکنه نه با یکی معمولی یا بی پول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پولی مادر تموم درداست،زن مجبوره تا دیر وقت کار کنه دیگه زن و شوهر هم و نمیبینن خیانت پیش میاد بی ...

دقیقا تو کل روز ما غیر از وقتی خوابیم فقط ۲ ساعت همو ببینیم شاید اون دوساعتم سرگرم کارای خودمونیم...

ببینید من صدمو گذاشتم ولی نشد... من میخوام کار میکاپمو شروع کنم اما ۱۰ تومن نیاز دارم ک تا دیروز با ...

وقتی عاشقشی اصلاااا فکر طلاقم نکن چه برسه بخوای حرفشو بزنی درست میشه کم کم یه جا کار پیداکن دوباره سرمایه جمع میشه تو خونه کار میکنی خدا بزرگه

به قول محمود بهرامی خدابیامرز دنیا مال خوشگلا و پولداراس ما فقط به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🙂

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤

جالبیش میدونید کجاس؟ این که این ازدواج با عشق خیلی شدیدی بوده و خانواده من مخالفت کردم ما قطع رابطه کردیم باهاشون و ازدواج کردیم چون خیلی همدیگه رو دوست داشتیم الآنم خار تو پاش بره دق میکنم ولی هیچ کوفتی دیگ ب ذهنم نمی‌رسه...