2777
2789
عنوان

زندگی واسه پولداراس فقط...؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 58 پست
به قول محمود بهرامی خدابیامرز دنیا مال خوشگلا و پولداراس ما فقط به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماش ...

داستان اینجا میترکه که من دارم ب خاطر بی پولی زیبایی که همه ازش میگفتنو از دست میدم... چروک های دور چشم واسه بی خوابی وگریه، لرزش دستام، نابود شدن پوست صورتم واسه نبود پول برای خرید روتین پوستی مناسب، چرک کردن و عفونت و شکستن دندونام... بعد من خر میخواستم از ایشون بچه بیارم ک زندگیمون عوض بشه... خیلی گاوم من خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان اینجا میترکه که من دارم ب خاطر بی پولی زیبایی که همه ازش میگفتنو از دست میدم... چروک های دور ...

درکت میکنم اگ زندگیت خوب نیس فعلا بچه نیار تو اوضاع درس بشه😔

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
لطفا یکم آروم باش به نظرم برو سرکار اولش مقاومت میکنی کم کم آروم میشی شرایطت هم بهتر میشه

برای همون کاره ک ی کم سرمایه می‌خوام دیگ...در حد ۱۰_۱۵ تومن:) ولی همونم نداره... منم فروشنده م ولی تمام پولمونو خرج میشه و باز هیچی نداریم کل حقوق شوهرم و بیشتر حقوق من ک کلا می‌ره اجاره خونه و قبض و قسط...

غصه نخور عزیزم شرایط اکثریت همینه الان ،انشاله درست میشه

انشالا 😭 الان زدم بیرون از کار فقط دارم راه میرم و اشک میریزم حتی دلم نمی‌خواد برم خونه نمی‌دونم برم خودمو بندازم جلوی ی ماشین همه چی تموم میشه یا فقط فلج و اینا میشم جرئت خودکشی هم ندارم