2777
2789
عنوان

قطعی آب کدوم شهرید و چطوره شرایط؟

321 بازدید | 45 پست

واقعا فکرشو نمیکردم بابتش تاپیک بزنم خیلی حالم بده 

دیشب بچمو بردم دستشویی آب نبود یکم آب تو پارچ داشتم با اون بچه رو شستم اما فاجعه غینجاست که پیپیش موند و تا صبحم آب نیومد از. ۱۲ شب تا خود صبح.شغلمونم تا ۱۲ شبه امروز قبل ازاینکه بریم سرکار یه دبه پر کردیم انقدر رنگش افتضاح بود که نمیدونم میتونم ریسک کنم باهاش دختر بچه رو بشورم یا نه🤬

شماها چطوره اوضاعتون و کجاییدما تهرانیم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سه چهار صبح رفت تاااااا ۷ 

۸ صبح

تقریبا هرشب همینه وضع

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

احتمالا شکستگی لوله بودا کدوم محله هستین؟

نه عزیزم یک ماهه درگیر قطعی آب هستیم اما چند ساعت در روز بود اما دیشب با دستشویی داشتن بچم فهمیدم شبا کلا قطعه 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
نه عزیزم یک ماهه درگیر قطعی آب هستیم اما چند ساعت در روز بود اما دیشب با دستشویی داشتن بچم فهمیدم شب ...

کدوم محله هستین؟

شاید خونه تون طبقه بالاست و پمپ میخواد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یادم نمیاد آخرین بار قطعی آب کی بوده

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

ماهم تهرانیم ولی آب داریم شما کجای تهرانی؟ 

خانی آباد شغلمونم واوان تو اسلامشهر هست فروشگاه داریم اونجا که فاجعه ست یه عالمه مشتری تو فروشگاه چندساعت آبو برق میره 

ما سه چهار صبح رفت تاااااا ۷  ۸ صبح تقریبا هرشب همینه وضع

کجایید

شهرکرد نه اب قطع نمیشه اصلا🙃

🤔🤔🤔

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
کدوم محله هستین؟ شاید خونه تون طبقه بالاست و پمپ میخواد

نه بابا کلا سه طبقه تک واحدی هستیم طبقه اولیم و پمپ داریم 

یادم نمیاد آخرین بار قطعی آب کی بوده

کجایید