2777
2789
عنوان

قطعی آب کدوم شهرید و چطوره شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 45 پست
تانکر بخرید شماها یک ماهه تو روستاها کلا تو هفته یکبار آب وصل میشه هوای گرم خیلی سخته 

ما روستا نیستیم عزیزم 😐خیر سرمون پایتخت کشور زندگی میکنیم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اخبارو دنبال کردم یه سری مناطق رو مثل سیستان بلوچستان طفلکا با تانکر براشون اب میبرن

اونا که خیلی زندگی براشون سخته، گرد وخاک ونبودن اب و امکانات، من بهش فکر میکنم حالم بد میشه چه برسه برم اونجا زندگی کنم

یعنی همه چیز درست میشه؟  
تانکر بخرید شماها یک ماهه تو روستاها کلا تو هفته یکبار آب وصل میشه هوای گرم خیلی سخته 

هوا گرم؟ عزیزم کره زمین کلا داغ کرده کلا اوضاع کره زمین خوب نیست اگه اونایی که دستشون میرسه تدابیری رو برای این اوضاع نبینن دچار خشکسالی میشیم اونم به عنوان پنج کشور اولی که باهاش مواجه میشه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
اونا که خیلی زندگی براشون سخته، گرد وخاک ونبودن اب و امکانات، من بهش فکر میکنم حالم بد میشه چه برسه ...

جیگرم کبابه براشون 

هوا گرم؟ عزیزم کره زمین کلا داغ کرده کلا اوضاع کره زمین خوب نیست اگه اونایی که دستشون میرسه تدابیری ...

نمیدونم والا همه جا تا یادمه همیشه همینجور بوده بی آبی تمام کشور گرفته تدابیر دیگه چی بیاندیشن 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
کم آبی شهر و روستا نمیشناسه همه جا این مشکل هست تقصیر کسی هم نیست 

گرمایش زمین تمامش علتش انسان هاهستن 

اما اگه افرادی که دستشون میرسه کاری نکنن و یک روش پیدا نکنن کل کشورمون خیلی زودتر از هر کشوره دیگه ای دچار خشکسالی میشه

نمیدونم والا همه جا تا یادمه همیشه همینجور بوده بی آبی تمام کشور گرفته تدابیر دیگه چی بیاندیشن 

یکیش مثلا میتونن از سیستم های شیرین کردن آب شور استفاده کنن و آب دریارو با یه سیستمایی قابل شرب کنن که یه سری کشورا الان دارن همین کارو میکنن

ما مشهدیم خیلی وضع خرابه خیلییییی

چندبار قطع میشه در روز

یکیش مثلا میتونن از سیستم های شیرین کردن آب شور استفاده کنن و آب دریارو با یه سیستمایی قابل شرب کنن ...

بازم جوابگو نیست اینکار اجرا شده مثلا کرمان رفته به رفسنجان  برای آب کردن پسته هاشون والا جاهای دیگه هم رفته اما بازم جواب نمیده خرج زیادی داره آب شیرین کردن خیلی سخته 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
بازم جوابگو نیست اینکار اجرا شده مثلا کرمان رفته به رفسنجان  برای آب کردن پسته هاشون والا جاهای ...

عزیزم ما کشور ثروتمندی هستیم و شیرین کردن اب شور و انتقلش به لوله کشی ها چیزی نیست که از پسش برنیان فقط باید تو برنامه شون بذارن و زود اجراش کنن 

سیستان و بلوچستان امسال محرم جز برای تشنگی مظلوم های امام حسین برا تشنه لبی خودشونم سینه زدن 

روستای مادر بزرگم روزی یه ساعت اب میاد که تانکراشون رو پر کنن، خیلی سخته واقعا گرمه، طفلیا کولر رو ب ...

کدوم روستا ای داد بیداد

طرفا کوهرنگ 

کم هستن مناطقی که این مشکل رو ندارن ایشالا برا همه برطرف بشه