2777
2789

سلام

اگه برم ازمایشگاه بگم ازم ازمایش خون بارداری بگیرن حتما باید اسم و فامیل خودمو بگم یا میتونم یه اسم و فامیل الکی بگم؟

ببخشید منم ی سوال داشتم هر کی تونست جواب بده 

ی مدت برای پریودی ال دی مصرف کردم که بعد از قطع ش یک روز و نیم بعد لکه بینی داشتم به مدت ی روز خیلی کم 

ولی پریود نشدم..بعد یک روز و نیم قطع 

به نظرتون از چیه..قراره پریود بشم دوباره یا..؟

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای ازاد حساب بشه؟ 

کلا کد ملی میخوان مگر مال دوستی رفیقی کدشو بگیری بعد آز بدی 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
ببخشید منم ی سوال داشتم هر کی تونست جواب بده  ی مدت برای پریودی ال دی مصرف کردم که بعد از قطع ...

میخوای پریود بشی اگرم لک ببینی بارداری پوچه که اصلا چیزی نیست ولی یه سرم دکتر بری خوبه  اگر ادامه داشت لکه بینیت 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
الکی هم میتونی بگی بدون دفترجه

کد ملی میخواد خوبی؟

بارداری پوچ چیه!؟

بارداریه که رحم حس میکنه بارداره و گرفته ولی در اصل چیزی نیست ، این در مواردی پیش میاد که نزدیکی زیاد بوده یا اقدامی های پوچ که ممکنه چند ماه پشت همم پیش بیاد این شرایط و رحم حس میکنه بارداره ولی پوچه