2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 253 پست
عزیزم کسی پای کسی رو نبریده یا نمیخوایم که تفرقه بندازیم  فقط میگیم همه روابط با احترام قشنگ ت ...

استارتر یه چیزی یادت رفت ... تا قبل از اینکه شوهر اون بشه پیرو برادر ما بود. صدقه سرمون گرفتیم براش یه نون بخوره یه نون بده صدقه ما . اینو به من گفتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هممون جدا زندگی میکنیم و هرکسی خونه خودشه و زندگی هیچ کس به هیچ کس ربطی نداره  ولی من دوست ...

خدا بهش بده امیدوارم اگه مجردی همسر عالی بهت بده اگه متاهلی خدا برات بهترین ها رو بسازه 

حالا چرا ب ما میگی !! برو ب  اونی بگو ک سوزوندت بگو ما ک کاری نکردیم بهت    

قربونت برم اینجور حرفارو باید نوشت که بین خواننده هاش دو نفر اگه اونجور عقیده ای دارن بیان تو تاپیک ببینن نظرات بقیه رو درددلاشونو بلکه متوجه بشن چقدر رفتارشون زشته 

ماهم دور هم حرف میزنیم یکم خالی میشیم

ینی شما مادر پدر خودتون سر زده بیان خونتون انتظار دارید همسرتون بگه بیجا کردن اومدن؟ یا بیجا کردی دع ...

حالا من خودم اولین بار که پا خونه مادرشوهر گذاشتم کمکش میوه شستم  

میوه های مهمونی عقد خودمو خودم شستم 

برگردم عقب بازم میشورم کمکش میکنم چون کلا شخصیتم اینه هرجا برم کمک میدم نمیتونم بشینم طرف جلوم دولا راست شه 

الانم هرموقع که میرم همه کاری کمکش میکنم فقط دسشویی نمیشورم به جز اون هرکاری تو خونه ببینم انجام میدم 

ما راجب کار کردن که حرفی نزدیم 

بحث رفتار بی ادبانست 

بی احترامیه 

اصن من راجب تاپیک اون خانم ک تاپیک نزدم حرفم چیز دیگه بود 

حالا من خودم اولین بار که پا خونه مادرشوهر گذاشتم کمکش میوه شستم   میوه های مهمونی عقد خودمو خ ...

فک نکنم کسی همچین رفتاری داشته باشه ک بده ب عروس زور بگه مگه خودت طرف بی عرضه باشه از پس خودش برنیاد 

وگرنه خونه مشترکه اگه زن شاغل باشه ک مساوی اگه نه کمتر ولی خب خانواده دو طرف انتظار دارن که باید تعادل برقرار بشه و کسی نمیتونه باعث قطع ارتباط یا بد رفتاری با خانواده طرف مقابل بشه و اگر همچین کاری کرد باید انتظار همین رفتار رو با خانوادش داشته باشه

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

خواهرشوهرای من سکته میکنن بری خونه شون، حتی جلو در یه لحظه بری مثلا یه مدرکی تحویل بگیری قشنگ سکته میکنن

منم سالهاس مثل خودشونم اصلا نمیگم بیان 

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
همسایه مادرشوهرم تا میشینیم پیشش هی میگه خونه پسرمه والا خواهراش کجا رو دارن برن خونه برادر باید همی ...

همسایه شون ترک نیست؟

چون ترک ها خیلی از پسر متوقع آن

و خواهرا از برادرشان.

اینقدر که از برادر توقع دارن از پدر و مادرشون ندارن 

و خدایی که به شدت کافیست.