2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 253 پست
همسایه شون ترک نیست؟ چون ترک ها خیلی از پسر متوقع آن و خواهرا از برادرشان. اینقدر که از برادر توق ...

نه والا ما ترکیم‌ از این‌چیزا نیست‌.این‌حرفو نزنید این‌جیزا تو همه ی طایفه ها و قومیت ها هست اسم‌نبر لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرص داره اخه چقدر دیگه پررو و پرتوقعن  خودشونم میگن اینجا خونه مادرشوهرمه به من چه من کلفتی ...

حرف زشتیه اما اشتباه مصطلح شده 

خونه ای که شما با همسرت زندگی می‌کنی به کس دیگه متعلق نیست انگار بری خونه مستاجر بشینی بگی اینجا خونه خودمه ... راستش رو بخواید این حرف نشانه ضعف طرف مقابل هست دست پیش گرفته پس نیوفته با خونسردی باهاشون برخورد کن وقتی عصبانی بشی یعنی اینکه شما دارید نقطه ضعف من رو دست میذاربد اما وقتی بی‌توجه به این حرفها باشید اونا هم روششون رو عوض میکنن چون جواب نمیده 

نه والا ما ترکیم‌ از این‌چیزا نیست‌.این‌حرفو نزنید این‌جیزا تو همه ی طایفه ها و قومیت ها هست اسم‌نبر ...

خودم هم‌ ترکم

چون‌پدرم ترکه

و توقع خانواده پدری از ما خیلی زیاده

اینقدر که از بابام توقع دارن از پدرشون ندارن

و خدایی که به شدت کافیست.
تو نی نی سایت اینم زیاد میگن. پسر بزرگ کردن. یا مادر شیر داده.  در حالیکه هر کی هر کاری برای ب ...

آی قربون دهنت. من الان دارم بچه هام را تر و خشک می کنم و خودم را وقف اونا کردم. خب خودم خواستم به دنیا بیارمشون پس وظیفه دارم که بزرگشون کنم. اگه برام سخته و قراره سرشون منت بذارم و توی سرشون بزنم، بیخود کردم که بچه دار شدم. فردا هم اونا ازدواج می کنن و بچه دار میشن. این یه سیر تکاملی خطی هست و کسی منتی بر کسی نداره. 

👈 البته که احترام گذاشتن و رعایت حقوق بین پدر و مادر و فرزندان یک وظیفهٔ حتمی و متقابل هست. 👉

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یعنی داداشم ازدواج کرد من حق ندارم برم خونش؟😢 چرا آخه داداشم یه دونست من از الآن دلم پر میزنه برای ...

عزیزم برو ولی حتما با اطلاع قبلی. کم برو تا عزت و احترامت حفظ بشه. اونجا رفتی حواست باشه که زنداداش شما خانم اون خونه اس و مراقب حریمش باش. سرک کشیدن، فضولی کردن، وارد اتاق خواب شدن، سر یخچال و کمد و کابینت رفتن و.... ممنوع. 

ضمنا وقتی که زنداداشت میاد خونتون براش سنگ تموم بذار تا این رفتار از جانب اون هم اتفاق بیافته. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

آی قربون دهنت. من الان دارم بچه هام را تر و خشک می کنم و خودم را وقف اونا کردم. خب خودم خواستم به دن ...

قربونت عزیزم.دقیقا همینطوره که شما میگی.  

عشق و عاطفه مادر پدر  وقتی ورای رابطه های دیگه هست و ارزشمنده که بی قید و‌شرط باشه نه از روی حسابگری و سلیقه ایی. جمله آخرتون هم موافقم. 

🤣🤣🤣🤣🤣 از کجا معلوم شاید با زنداداشت دوتا رفیق صمیمی میشدید

ی زمانی میگفتم یدونه جاری میخوام داشته باشم مث خواهرم باشه وقتی اومد انقدر تو دار و مارموزه اصلا خودشو ب خانواده شوهر نشون نمیده از همون اولم  شروع کرد تیکه پرانی من شانس ندارم همون بهتر ک زن داداش ندارم😁😁😁😁

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
ی زمانی میگفتم یدونه جاری میخوام داشته باشم مث خواهرم باشه وقتی اومد انقدر تو دار و مارموزه اصلا خود ...

منم هیمینجوریم 

البته هنوز برادرشوهرم مجرده 

نمیدونم شاید زنش آدم خوبی بود دوست شدیم