2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 253 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داری میگی مهمون اونا میگن ما مهمون نیستیم خونه داداشمونه برو بخون ترکید البته....وقتی بدون هماهنگی خ ...

داداشش اصرار کرده که بیان بعد خودشم داشته واسشون ناهار درست میکرده بچش نتونسته صبر کنه الان مشکل چیه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خدا بیامرزشون  اون دختر 16 سالش بوده عروس شده 20 سالشه مستقل شده  فکر کن پر از عقده ست&n ...

اینو یادت رف بگی 

لطفا بچه هاتون هر غلطی کردن نگین بچه س اشکال نداده

بچه هشت سالشه، حرکتی زد که دختر ۵ ساله م محاله انجام بده

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

خواهرم همش بچشو میندازه این ور اون ور 

داداشمم تازه نامزد کرده من به مامانم گفتم عروسی کردن بهش بگو مزاحمشون نشه منم عادت نداره نه بدون هماهنگی جای برم نه خوشم میاد کسی بدون هماهنگی بیاد

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

کاش برای عروس هم همین نظر رو داشته باشید نه اینکه خودش و بچه اش بیان بخورن و بهم بریزن و هر چی هم خواستن ببرن بعد بگید وا خونه عمه اش میاد بچه داداشت هر کاری میخواد بکنه نباید ناراحت بشی😑😑 بچه های  داداش من میومدن مادرشون میگفت خونه عمه است راحت باشید وقت و بی وقت میومد توقع غذای عالی هم داشت به بچه هاش هم میگفت هر کاری میخوان بکنند اگرچه من برخورد کردم و قطع رابطه ولی اینجا گفتم یه عده ریختن سر من که خونه عمه است چقدر کافری  😑😑😑 کاش هر چیزی برای خودتون می‌پسندید برای دیگران هم بپسندید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

ولی خدا وکیلی آدم میره خونه برادرش خونه زندگیشو میبینه قدو بالای  زنداداشش رو میبینه زنداداش یه چای میاره انقدررررر می‌چسبهههههه آدم کیف میکنه تو روخدا ما خواهر شوهرهارو دور نندازین ما اونقدرام به درد نخور نیستیم  یه روز به دردتون میخوریم 🤣🤣🤣🤣

داداشش اصرار کرده که بیان بعد خودشم داشته واسشون ناهار درست میکرده بچش نتونسته صبر کنه الان مشکل چیه ...

من از شما بخاطر رفتار عروسه و اینکه ذره ای حق دادم مهمون نباید سرزده اونم سر ناهار بره جایی معذرت میخوام🙏🙏🙏

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اینو یادت رف بگی  لطفا بچه هاتون هر غلطی کردن نگین بچه س اشکال نداده بچه هشت سالشه، حرکتی زد ...

اره بابا تربیت نمیکنن بچه هاشونو‌ که 

من همیشه میگم بچه مرغ نیست دون بدی آب بدی بذاریش تو‌ جاش بزرگ بشه  

باید وقت بذاری تربیتش کنی 

خدا بیامرزشون  اون دختر 16 سالش بوده عروس شده 20 سالشه مستقل شده  فکر کن پر از عقده ست&n ...

یه جوری میگید ۱۶ ساله انگار به زور عروس شده حتما خودشم خواسته حتما خانوادش خواستن که دختر بچه شون رو عروس کنن خودشم میدونسته پسره بی پوله فعلا خونه نداره با اینحال اونا بهش بی محبتی نکردن شما کتاب دختر شینا رو بخونین خانمه ۱۳ سالگی ازدواج کرده بعد تو یه اتاق با مادرشوهر صبح های زود باید هوا تاریک میرفته نون میپخته از خواهر شوهر ها و برادرشوهرهای کوچکش مراقبت میکرده و هزار کار دیگه ایشون که فقط خورده و خوابیده بعدشم نهایتش بشقابی که تزیین کرده بود خراب شد شوهرش که داشته درست میکرده دیگه مشکلش چی بوده؟؟؟آدم اینقد بچه و شکم پرست؟؟؟والا زشته

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
کاش برای عروس هم همین نظر رو داشته باشید نه اینکه خودش و بچه اش بیان بخورن و بهم بریزن و هر چی هم خو ...

عزیزم جدا از کلمه عروس و خواهر شوهر رفتار اشتباه اشتباهه...بنظرم کلا باید رفتار تو‌خونه زندگی شخصی با حایی که میری فرق کنه...بچه از بچگی باید یاد بگیره مگه چون بچه ست مجلزه هرچیزی بخواد هرکاری بکنه....کلا ادمایی که میرن جایی باری روی دوش طرف مقابل میشن رو نمیپسندم بعدم فک میکنن خیییییلی زرنگ ان...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ