2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی

218 بازدید | 29 پست

سلااام 

من راستش یه سفر میخوام بیام تهران دو روز دیگه 

بعد جایی هم بلد نیستم 

اگه جای دیدنی خوب میشناسید معرفی میکنید؟

بعد اگه آدرس دارین که جایی چرخ و فلک داشته باشه که بتونیم خانوادگی بریم ممنون میشم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ و فلک رو برین پارک ارم

جای دیدنی هم زیاااد داره

موزه ها و کاخ های تهران و خونه های قدیمی

پارک های تفریحی مثل ژوراسیک و او پارک

برج میلاد و آزادی

مراکز خرید تهران هم خوبه 

تو گوگل بزنین براتون میاره، همشون قشنگن

چرخ و فلک هم پارک ارم داره هم شهر بازی بغل برج میلاد  جای دیدنی هم کاخ ها ،دربند و درکه ،ایران ...

ممنونم عزیزم

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
عزیزم برای چرخ و فلک باملند ( دریاچه چیتگر)  خوبه هم رستوران داره هم قایق کلا خوبه

مرسی عزیزم لطف کردین

چرخ و فلک رو برین پارک ارم جای دیدنی هم زیاااد داره موزه ها و کاخ های تهران و خونه های قدیمی پارک ...

ممنونم که وقت گذاشتین 

چرخ و فلک هم پارک ارم داره هم شهر بازی بغل برج میلاد  جای دیدنی هم کاخ ها ،دربند و درکه ،ایران ...

میشه بهم بگی چاپ جزوه توی تهران چنده ، مثلا چاپ ۱۰۰ صفحه ، می خوام بیام دانشگاه تهران ، می خوام ببینم هزینه چقدر باید بکنم