2777
2789
عنوان

بی بی چک منو نظر بدین

146 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم 

دو روز به موعدم مونده 

بی بی چک مارک مدیکور زدم هاله بسیار ضعیفی انداخت زیر ۲ دقیقه. البته یک شنبه هم زده بودم که بعد از ۵ دقیقه هاله خیلی ضعیفی انداخت

امروز بعد از مدیکور .روژان زدم کاملا منفی بود .و البته چند تا لک قعوه ای هم دیدم

الان دو تا سوال دارم اعتمادی به مدیکور هست؟

یا اینکه دارم پریود میشم با وجود اینکه روژان منفی بود و لکه هم دیدم

خو کو عکسش؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیر ۵دقیقه هاله انداخت؟؟هالش صورتیه؟؟این عکس که من دیدم مثبته

چند رور پیش حدود ۵ دقیقه شد 

امروز حدود ۱ دقیقه شد هاله انداخت 

ولی روژان زدم کاملا منفیه 

و امروز هم چند تا لک قهوه ای دیدم 

نگرانم چون زایمان زود رس داشتم میگم ممکنه باشم و این چند روز فعالیت زیادی کردم لک دیدم

از طرفی میگم روژان منفیه ممکنه نباشم و موعدمه که لک دیدم 

عکسش گذاشتم

مبارکه مثبته ولی تو مث من نباش عاقل باش صبر کن یه هفته دیگه ازمایش بتا بده که بتات قشنگ رفته باشه بالا هی نخوای بری تکرار مجدد،بعد برا سونو و اینا هم عجله نداشته باش اصلا دکترم اگه بهت گفت بگو ۷ هفته میخوام برم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

چند رور پیش حدود ۵ دقیقه شد  امروز حدود ۱ دقیقه شد هاله انداخت  ولی روژان زدم کاملا منفی ...

یدونه خودکاری بگیر فردا صبح بزن منم اینجور بود بی بی چکام مارک میدرز خیلی واضح برام نشون داد 

چند رور پیش حدود ۵ دقیقه شد  امروز حدود ۱ دقیقه شد هاله انداخت  ولی روژان زدم کاملا منفی ...

عزیزم مثبته پس..اصلا کار سنگین نکن بزار از موعدت بگذره برو آز بده این چند روز رو استراحت کن فقط

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️